2777
2789

خیلی وقت این سوال ذهنمو درگیر کرده،یعنی سلامتیشون در خطره؟ 

لطفا اگه واقعا بلدین جواب بدین،اگه قراره نیش و کنایه بزنین هیچی نگین💜

مگه وقتی ادم براسلامتی پدرو مادروخانوادش دعامیکنه سلامتیشون درخطره؟

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت

😘😘😘

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
آره خب ممکن براشون اتفاقی بیفته،ولی امام زمان فرق داره

نه همه اماما پیامبرا مثل ماانسان هستند.

عزیزم تاپیکت ممنوعست ممکنه بترکی اینجا هم به جواب منطقی نمیرسی فقط  دسته ای جواب های کلیشه ای تحقیق کنید یا از عالمش بپرسید

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
عزیزم تاپیکت ممنوعست ممکنه بترکی اینجا هم به جواب منطقی نمیرسی فقط  دسته ای جواب های کلیشه ای ت ...

دقیقا هیچ کی جوابش رو نمیدونه کسی هم که جواب میده،جوابش اصلا منطقی نیست

پس چرا غایبن؟

مثل این که شما سوال زیاد دارین

چون زمین هیچ وقت بدون حجت خالی نمی مونه و مردم زمانشون قدرش رو ندونستن و می خواستن مثل امام های قبلشون بکشنشون و هر وقت قدر نعمتی رو ندونیم خدا ازمون میگیرتش. خدا صلاح دید از نظرها پنهونشون کنه تا زمان مشخص ولی حضور دارن و به ما خیر میرسونن امام ها و تمام پیامبرها همه از نوع بشر هستن و مثل ما مردم عادی هستن این قدرت خداست که این حضرت رو غایب کردن.

دقیقا هیچ کی جوابش رو نمیدونه کسی هم که جواب میده،جوابش اصلا منطقی نیست

@مائده6525221  

@اعتصامی  

@بانوی_بی_نشان  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

امام زمان هم مثل ما انسان هستند و میتونن دچار کسالت بشن مثه امامای دیگه

ما وقتی برا سلامتیشون دعا میکنیم بیشتر برای اظهار عشق و ارادت ب ایشونه

برا حاجت روا شدنم ی صلوات میفرستی🙏😇

دعا رمز و راز خودش رو داره

چیز بیشتری نمیدونم 

اما قطعا مستجابه در حق امام زمان 

و برای خودمون هم سود داره 

چون اگر دعا کنیم یعنی میخوایم که امام زمان عمرشون طولانی بشه 

پس منطقیش اینه که ثواب حضور امام زمان روی زمین به خودمون میدن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺