2777
2789

منم بچم ندارم ولی دکتر گفت عفونت شدید داری قرص و ژل داخلی زدم خیلی بهتر شدم اما هنوز درد و خارش و ترشح دارم ...

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد زایمان اینطور شدم الان بهم ازیترومایسین و ژل متروواژ دادن ببینم چطور میشه    

منم الان دارم اینارو مصرف میکنم با امپول جنتاماسین ببینم اینبار دیگه خلاص میشم از دستش

چه پیچیده  و درهم گره خورده درونم...
منم الان دارم اینارو مصرف میکنم با امپول جنتاماسین ببینم اینبار دیگه خلاص میشم از دستش

ما شهرمون کلا ی دکتر زنان داره متخصص.. که آخرین بار رفتم پیششون گفتن اگه کسی 4بار بیشتر در سال دچار بشه دیگع بابد نمونه برداری بشه ازش.. من میخام برم نمونه برداری کنه واقعا خستم

قلبم❤️دخترم
ما شهرمون کلا ی دکتر زنان داره متخصص.. که آخرین بار رفتم پیششون گفتن اگه کسی 4بار بیشتر در سال دچار ...

پاپ اسمیر یا نمونه از عفونت؟ حالا من برام سونو نوشته از رحم وتخمدان 

شنیدم بعضی هارو باید داخل رحم رو تخلیه کنن نمیدونم چجوری ولی اون عفونته رو کامل تخلیه میکنن

نمیدونم نشنیدم من یبار یکسال بعد عروسیم اینجوری شدم اون‌موقع ی شهر دیگه بودیم دکتراش عالی بودن یا ی نسخه خوب شدم یادم نیست داروهام چی بودن

قلبم❤️دخترم
نمیدونم نشنیدم من یبار یکسال بعد عروسیم اینجوری شدم اون‌موقع ی شهر دیگه بودیم دکتراش عالی بودن یا ی ...

انشالله خوب شی کجایی میشه بگی البته اگه دوسداری من کرمانشاه

سلام شما عفونتتون بهتر شد

دقیقا منم مثل شما بعد زایمان یسال درگیرم خسته شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....