2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا تو کیک پختن ماهر هستن من‌هر چی میپزم وسطش خام میشه درصورتی ک‌قبلا خیلی خوب در میومد

ببین کیک رو بذار توی طبقه وسط

قبل از شروع پخت روی ۱۸۰درجه روشن کن

موقعی که کیک رو گذاشتی درجه رو یه کم، کم کن

ارتفاع ظرفت حداقل ۵سانتی متر باشه که کیکیت جای پف داشته باشه و وقتی خمیرش رو میریزی از نصف ظرفت رو بیشتر پر نکنه

یه ربع اول در فر رو باز نکن،از بعد از اون هر ۵ دقیقه خلال دندون وسطش فرو کن اگه نچسبید کامل پخته

حدود ۲۵ دقیقه ای میپزه


ببین کیک رو بذار توی طبقه وسط قبل از شروع پخت روی ۱۸۰درجه روشن کن موقعی که کیک رو گذاشتی درجه رو ی ...

قبلا همین‌کار رو میکردم ۱۸۰ درجه نیم ساعت میپخت 

ولی نمیدونم چرا الان همش وسطش خام‌میمونه

شما از کدوم برنامه استفاده میکنین

منظور المنت و دور فن ها هست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز