2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

60 بازدید | 10 پست

واسه رشته پزشکی معدل نهم رو میسنجن یا هفتم و هشتمم هست؟اگه18/92بشه بازم میتونه پزشکی بخونه...دخترخالم امسال نهمه ازمن پرسیدگفتم نمیدونم

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال باید انتخاب رشته کنم 

نظرم انسانی 

پزشکی باید از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی 

روحیت قویب اش 

تحمل. و صبرت زیاد باش 

درک نمیکنم چرا همه میخان برن پزشکی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

معدل هشتم و هفتم با ضریب یک نهم ترم یک با ضریب فکر کنم و ترم آخر نهم با ضریب چهار حدود سی درصد انتخاب رشتش ده درصد نظر خودشه پنج درصد پدر و مادر حدود سی درصد دیگه آزمون های مشاوره ای ده درصد نظر معلما ده درصد نظر مشاور مدرسه 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
معدل هشتم و هفتم با ضریب یک نهم ترم یک با ضریب فکر کنم و ترم آخر نهم با ضریب چهار حدود سی درصد انتخا ...

نهم ضریب 3

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
نهم ضریب 3

دقیق نمیدونم فقط میدونم کل خرابی های دو سال گذشته رو میشه باهاش جبران کرد 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

مراقب باشه مسیر خیلی سختیه حتی بعد که وارد دانشگاه بشه و بعد که این شغل رو انجام بده مسئولیت بالا میخواد باید انتظار اینو داشته باشه که پست کنکور بمونه تعطیلات و عید و اینا همه تعطیل روزی حداقللل ده ساعت به چهار تا رشته خوب تجربی میگن مربع سیاه چون خیلی سخته برای فرار از دست رشته ریاضی نره چون به اندازه رشته ریاضی توش ریاضی داره کنکور امسال حدود هفتصد هزار نفر شرکت کردن برای این رشته و سخته از بین اینا قبول بشی نفر هزار و یکم دیگ هباید بره دانشگاه آزاد