2777
2789
عنوان

مدارس تیزهوشان

139 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

امیدوارم حالتون خوب باشه یک سوال داشتم در رابطه با مدارس تیزهوشان ، من خواهرم واقعا به درس علاقه داره و از کلاس اول هم ما هیچ کمکی بهش نکردیم و نمراتش خوب بوده یعنی میتونم بگم همیشه معدلش بیست بوده به نظر شما میتونه برای دهم تو تیزهوشان درس بخونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورم اینه که در حدی هست که فشار بهش نیاد و از درس زده بشه؟

متوسطه اول فقط چند تا کتاب تکمیلی داره .. اونا هم سخت نیست .. دوره دو که اونم نداره فقط بهتر و دقیق تر باهاشون کار میکنن..

■کاربر آقا■  وقتی شیر ها قبولت دارن ثابت کردن خودت به کفتار کار احمقانه‌ایه.

اگه علاقه داره به درس قرار نیست زده بشه 

اما اگه ب مجبورش کنید بره حتما افسردگی میگیره 

من تیزهوشان بودم خیلیم راضیم ولی دیدم کسایی ک از درس زده شدن

ببین این که تو تیزهوشان چه قدر به بچه فشار بیاد یه قسمتیش مربوط به کادر مدرسه و روش اوناست. مثلا من تو مدرسه ای بودم که واقعا خوب بود...

اونقدر که همه میگن سخت نیست تیزهوشان. اتفاقا محیطش نسبت به مدارس عادی بهتره.

به نظر من ار قبول شه و بره خوبه

😶❤
اگه علاقه داره به درس قرار نیست زده بشه  اما اگه ب مجبورش کنید بره حتما افسردگی میگیره  ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی و محبتتون بله خودش خیلی به درس علاقه منده❤️😍

ممنون عزیزم از پاسخگویی و محبتتون بله خودش خیلی به درس علاقه منده❤️😍

پس حتما بره

چون جو اونا چجوریه ک خودتم میخوای درس بخونی ک از بقیه بهتر باشی 

من واسه کنکورم انقدر راحت بودم ک نگوو 

چون فوق العاده باهامون کار میکردن 

پس حتما بره چون جو اونا چجوریه ک خودتم میخوای درس بخونی ک از بقیه بهتر باشی  من واسه کنکورم ا ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی مفیدتون😍😍😍

بله خیلی خوبه کمک میشه به یادگیریش. خودش هم خیلی علاقه منده که بره . البته یوقتایی خواهرم اینقدر درس میخونه مامانم میگه بسه دیگه چقدر میخونی😅 الان هم که درسا آنلاینه میشه گفت از صبح تا شب درس میخونه😕

ممنون عزیزم از پاسخگویی مفیدتون😍😍😍 بله خیلی خوبه کمک میشه به یادگیریش. خودش هم خیلی علاقه منده ک ...

سختیش چند ساله همش بعدش دیگه تا آخر عمرش راحته 

من سال کنکورم وقتم گذاشتم بیشتر واسه دوازدهم 

چون یازدهم و دهم رو انقدر باهامون کار کرده بودن کاملا بلد بودم در حد دوره میخوندم 😂رتبه کنکورمم شد 937

کتاب تست حتما براش بخرید ایشالا که قبول میشه 

سختیش چند ساله همش بعدش دیگه تا آخر عمرش راحته  من سال کنکورم وقتم گذاشتم بیشتر واسه دوازدهم&n ...

حرفای شما باعث میشه من خودم به تیزهوشان اشتیاق پیدا کنم و برم😅❤️

چه عالی❤️😍

انشالله 🤲🏻🌸😍

میتونم بپرسم رشتتون چی بوده؟

عزیزم 😂❤️ تجربی بودم و الان دندونپزشکی میخونم

وای خوشبحالتون❤️😍 امیدوارم همیشه موفق باشید😍🤲🏻🌸

خیلی خوبه من خودم الان حقوق میخونم 

ولی عاشق تجربی بودم❤️

من خودم از کلاس یازدهم به فکر کنکور افتادم ولی خواهرم از کلاس ششم فکر میکنه چی میخواد قبول شه😂