2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین مرکز قلب

111 بازدید | 5 پست

سلام دکتر من اکوی قلب جنین برام نوشته گفت برو مرکز قلب یا طبی کودکان....الان زنگ زدم مرکز قلب گفت ما نداریم....

کسی بوده اونجا رفته باشه ....؟

یا طبی کودکان راضی بودید؟

برا چی اکو قلب؟ همه باید برن؟ یا نی نی کوچولوت تو‌ ضربان قلبش مشکل داشت دکتر تشخیص داد بره اکو؟

پزشک تشخیص میده ...

من چون دو بار قند ناشتام بالا بود دکترم گفت اکو باید بدی البته به حساسیت پزشک هم هست بعضی دکترها وسواس نشون میدن همه چیزو چک میکنن ...

ولی من چند تا دکتر اینو بهم گفتن...

تو آنومالی ضربان قلب طبیعی بود به خاطر قندم گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک تشخیص میده ... من چون دو بار قند ناشتام بالا بود دکترم گفت اکو باید بدی البته به حساسیت پزشک ه ...

سلام ببخشید شما مرکز طبی انجام دادید؟ به نظرتون خوبه اونجا؟🥺من دارم از استرس میمیرم.

سلام ببخشید شما مرکز طبی انجام دادید؟ به نظرتون خوبه اونجا؟🥺من دارم از استرس میمیرم.

ببخشید من مدتی نبودم برای بقیه دوستان که بعدا پست رو می بینن میگم ....  

بله من طبی کودکان انجام دادم ...یه کم اذیت شدم چون فلوشیپ انجام داد پسر من هم تحرکش زیاده تا میومد اکو رو انجام بده تکون می خورد.خلاصه هم طولانی شد هم فشارم داد. ولی الحمدلله سالم بود .الانم سالمه خداروشکر