2777
2789
عنوان

همینجوری که درازکشیدین و....

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست
اهان🤣🤣🤣شامپو؟؟پرژک میزنم صحت زدم خارش گرفتم انار پرژک گرفتم اینبار خیلی خوبه ولی نگهداری خاصی نمی ...

😂😂😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعتی هیچکدوم عادت ب بازی باموهاتون ندارین؟؟؟ خوشبحالتون.. من اینقدر دست میبرم لای موهام که نگو ...

کاش فقط دست میبردم لای موهام😐
همیشه دستم تو موهامه و مثلا دو سه تارشو گره میزنم هم و باهاش بازی میکنم اخرش چون گره خوردن میکنمشون بعضی موقعه هام از ریشه در میان که واقعا دردم میاد ولی نمیتونم ترکش کنم،مامانم انقد بدش میاد هر وقت دستم میره سمت موهام محکم میزنه رو دستم😂
یه مدت ترکش کردم ولی وقتی استرس دارم یا بی حوصله و بیکارم بازم تکرارش میکنم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وای یعتی هیچکدوم عادت ب بازی باموهاتون ندارین؟؟؟ خوشبحالتون.. من اینقدر دست میبرم لای موهام که نگو ...

چرا من عادت دارم خدایی🤣🤣

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

من دو بار کچل کردم ،دیگه این بار همسریم دعوام کردو 

الان داره رشدش خوب میشه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
با دست نمیاد اما هر شب که حمام میکنم حدود ۱۵ تار 

چجوری میشماریشون؟  

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من انشب واسه اولین بار انار پرژک زدن خیلی خوب بود مو رو نرن میکنه 

اره من اوایل هر شامپویی میومد میزدم یبار انار پرژک زدم ی مدت بعد از اون پیدا نکردم صحت خریدم خدایی ی خارشایی گرفتم ک حس میکردم شپش زده سرم باز رفتم پرژک خریدم الان دوباره خوب شدم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
برا من نمیریزه اینم غیر طبیعیه؟؟

هر دو صورت طبیعیه 

بعضیا ریزش داره چون موهاشونم احتمالا نازک و شکننده 

بعضیا موی ضخیمی دارن 

امشب تو حمام هر کدومش میافتاد و با اب حرکت میکرد میشمردم یکی یکی  و غصه میخوردم  ۲ ماهه ز ...

اووو حساس نشو عزیزم،اشکال نداره مو میریزه باز در میاد غصه نداره