وای یعتی هیچکدوم عادت ب بازی باموهاتون ندارین؟؟؟ خوشبحالتون.. من اینقدر دست میبرم لای موهام که نگو ...
کاش فقط دست میبردم لای موهام😐 همیشه دستم تو موهامه و مثلا دو سه تارشو گره میزنم هم و باهاش بازی میکنم اخرش چون گره خوردن میکنمشون بعضی موقعه هام از ریشه در میان که واقعا دردم میاد ولی نمیتونم ترکش کنم،مامانم انقد بدش میاد هر وقت دستم میره سمت موهام محکم میزنه رو دستم😂 یه مدت ترکش کردم ولی وقتی استرس دارم یا بی حوصله و بیکارم بازم تکرارش میکنم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
امشب تو حمام هر کدومش میافتاد و با اب حرکت میکرد میشمردم یکی یکی و غصه میخوردم ۲ ماهه ز ...
اووو حساس نشو عزیزم،اشکال نداره مو میریزه باز در میاد غصه نداره