2777
2789
عنوان

زن دوم

316 بازدید | 12 پست

مامانم تو یه ساختمون زندگی میکنه یه همسایه دارن آقاهه 35سالشه زنش 28سالشه شوهرش رفته زن اورده سرش اون زن دومیه 25سالشه آقاهه از زن اولش بچه نداره 5ساله که ازدواج کرده الان یه ماهه رفته با اون دختره ازدواج کرده اونم آورده تو همون خونه پیش زن اولیه این زن اولیه میاد پیش مامانم دردودل میکنه میگه همه کارای خونه رو من باید انجام بدم خونه رو باید پاک کنه غذا درست کنه لباس های اون دوتا رو هم باید بشوره مامانم کبگفت زنه بهش گفته که شوهرم گفته اگه هر کاری که گفتیم رو انجام ندادی از خونه بیرونت میکنم زنه هم مامان و بابا و خانواده نداره هر روز شوهرش و اون دختره با هم میرن بیرون دور دور اینم باید بشینه تو خونه کار کنه مامانم میگه بی چاره خیلی گناه داره ولی کسی رو هم نداره بره پیشش درسم درست و حسابی نخونده که بره سر کار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرش بی اراده

خب طلاق بگیر

مهرتو بگیر

برو سرکار

همه که تحصیلات ندارن

انقد هستن تو خونه از سالمند نگهداری میکنن

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
وقتی هیچکسو نداره چی کار کنه

اگه کس و کار داشت که بدتر بود میگفتن طلاق نگیر بهش

الان که ازادتره خودش تصمیم بگیره

طلاق

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
خاک تو سرش بی اراده خب طلاق بگیر مهرتو بگیر برو سرکار همه که تحصیلات ندارن انقد هستن تو خونه از ...

مامانم بهش گفته بود مهریتو بگیر گفته بود مهریم خیلی کمه هیچ کاری نمی تونم باهاش کنم

بجای اینکه کلفتی شوهر الدنگشو با اون زنیکه هرزه خونه خراب کن رو بکنه یه جو جنم به خرج بده جدا بشه کلفتی خونه مردمو بکنه بهش جا هم میدن عزتش هم سرجاشه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگه کس و کار داشت که بدتر بود میگفتن طلاق نگیر بهش الان که ازادتره خودش تصمیم بگیره طلاق

مشکلش اینجاست که از خودش هیچ پولی نداره مهریه بدردخوری نداره هنر خاصی هم بلد نیس بعد طلاقش آواره خیابون میشه

بجای اینکه کلفتی شوهر الدنگشو با اون زنیکه هرزه خونه خراب کن رو بکنه یه جو جنم به خرج بده جدا بشه کل ...

خودش میگه میترسم بعد از طلاق آواره بشم  اون دختررو هم من دیدم یه دختر پروییه که دومی نداره یه بار یکی از لباساش کثیف بود میخواست بره بیرون یه جوری سر اون زنه بیچاره داد میزد که صداش تا خونه مامانم میومد

خودش میگه میترسم بعد از طلاق آواره بشم  اون دختررو هم من دیدم یه دختر پروییه که دومی نداره یه ب ...

ترس نداره که ایشون عزت نفس ندارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خودش میگه میترسم بعد از طلاق آواره بشم  اون دختررو هم من دیدم یه دختر پروییه که دومی نداره یه ب ...

جدی یعنی بهش دستور میده

رفتارش باهاش چجوره

کلفتی باید بکنه همش اولی!

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...