2777
2789
عنوان

خانم هایی که در موندید مث من ...

100 بازدید | 4 پست

سلام اولین بارمه تاپیک میزنم کلا خیلی کارها رو اولین دفع هست که دارم میکنم 

۱۳ ساله ازدواج کردم ۲۷ سالمه خیلی خستم همسرم خوبه کار میکنه پول درمیاره خونه خریده و دو دنگشم زده به نامم خنثی ست حس تملک نداره نه به من نه دخترمون ۱۴ سال ازم بزرگتره مال تقریبا شمال و جنوب ایرانیم تو چندتا شهر چندسال زندگی کردم بالا پایین زیاد دیدم از سقط بچه یک ماهه تا چهار و نیم ماهه که به خواست خودم بود سوختن کل خونه زندگیم خیانتش و گهگاهی تفریحی مشروب و سیگار و تریاک حتی 

چیزهایی که اصلا برام قابل هضم نیستن مریضی همسرم و نداری و هزار تای دیگه دزدی طلاهام با کلاهبرداری آخریش بوده فعلا همسرم برای هرچیزی یه دلیلی داره خسته شدم از توهین خونوادش تا هرچیز دیگه میگه هر کاری باهات میکنم یا میکنن تقصیر خودته عاشقش نبودم اما کنار اومدم اما ته این کنار اومدنا دو شخصیتیم کرده 

نمیدونم با جادو نمیدونم با دعا یا هرچیزی نه میتونم بدم نه میشه بمونم

چندماهی بلاخره اومدم شهرشون جایی که متنفرم از آب و هوا و خاکش 

حاصل این زندگی برای من شده سرکوب و آزار خودم و در نهایت کافر به همه چیز حتی خدا و پیغمبر و زمین و زمان 

به هرچیزی چنگ میزنم بمونم تازگیا به فکر افتادم با دعا و جادو زندگیمو بهتر کنم دوسش ندارم یک سال بیشتر حتی رابطه ای هم نداریم اما من که موندم راستش قصد ندارم برم 

درسته دخترم نمیگه مرسی که موندی اما مسئول اومدنش به این دنیا من بودم 

چکار کنم کسی مثل من بوده درست شدین یا عمر تلف کردنه؟

خدا خودش کمکت کنه عزیزم  ایشاالله هر چی خیره خدا پیش بیارع 

خیلی به جادو اینا برای بهتر کردن زندگی اعتقاد نداشته باش اینا همش خرافات هایی برای پول در آوردن... اگه با جادو همه چی حل میشه پس استغفرالله خدا اینجا چ فایده ای داره 

باید دل ببندیم به خدا

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش کمکت کنه عزیزم  ایشاالله هر چی خیره خدا پیش بیارع  خیلی به جادو اینا برای بهتر ک ...

خب چکار کنم درموندم هیچ چیز از زندگیم سر جاش نیست دائم با خودم می جنگم پر کینه و نفرت شدم گاهی فکر میکنم با یکی انتقام خیانت همسرم رو بگیرم اما بعد از صورت معصوم بچم خجالت می کشم اینا همه اذیتم میکنه ضرر مالی عاطفی حتی جانی 

انقدر خودمو تو قلیون خفه میکنم که تموم شم حتی جرات خودکشی ندارم میگم فردا بچم اذیت میشه سرشکسته میشه هرچیزی رو بخاطر دخترم تحمل میکنم اما تا کی؟ 

اگه اینا باعث بشه از بچم سرد بشم یا متنفر بشم چی؟ 

الان فکر میکنم به اینکه کاش اصلا از اول نداشتم اگر یه روزی واقعا بخوام دیگه تو زندگیم نباشه چی ؟😔گاهی تو دلم میگم بچه ی همون پدره غمهامو غصه هامو قلیون کشیدنامو هیچ کدوم نشونش نمیدم اما با باباش که دعوا میکنم حتی شده یه ربع یا نیم ساعت طول می کشه میبینم بچم گرفته دیگه برام فرقی نمیکنه؟ یکی با دعا و از طریق خدا یا با جادو و از راه شیطان فقط میخوام درست بشه این سرکوبی که دارم خودمو میکنم آخرش خیلی بد میشه میدونم 😭

[QUOTE=177408366]خب چکار کنم درموندم هیچ چیز از زندگیم سر جاش نیست دائم با خودم می جنگم پر کینه و نفرت شدم گاهی فکر م ...[/QUOTEخدا خودش کمکت کنه عزیزم ایشاالله که مشکلت حل میشه 😞

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤