2821
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

100 بازدید | 5 پست

چند ماه پیش من فلشم رو که عکسهای شخصی و مطالب خصوصیم توشه به لپ تاپ زده بودم و شبا از مطالب که توی فلشم هست مربوط به گذشته حالا عکس یا اسکرین هایی که قبلا گرفته بودم و توی فلشم بود نگاه می کردم و ... توی اون مدت کوتاه که اینکارو می کردم گاهی بیرون میرفتم دنبال کارام و چند ساعت خونه نبودم ... و فلشم اون مدت روی لپ تاپم بوده حدود یکی دو هفته یا کمتر اینطور بود  ... یکی از افراد خونه که بسیاااار فضول هم هست  از روی تیکه و کنایه ها و حرکاتش متوجه شدم که دست زده به فلشم و از محتوای اون با خبر شده و حالا چیزی که دوس نداشتم را دیده و چند بار به شکل بی ادبانه بهش اشاره کرده توی روم ... بسیار پررو هست و من هنوز نتونستم راجع به این مساله ازش سوال کنم یعنی نمی دونم چطور اصلا باید اینکارو کنم حتی .. طوری هست که حتی اگر انجام داده باشه اگر بهش بگم چنان انکار می کنه و  دعوا راه میندازه که باید ازش عذر خواهی هم کنی !!!  ... نمیدونم چطور بگم بش و از طرفی فکرم خیلی درگیرشه ... من اشتباه بزرگی کردم اواخر از یه کسی که قبلا میخواستمش باهاش صحبت کردم و فکر کنم کنجکاو شده بود و همین باعث اون کارش شد  .... کلا باااااااااید بهش بگم حتما یعنی باااااااااید بپرسم که ایا مدتی که من نبودم کسی دست زده به فلشم ؟ ولی نمیدونم چطور بگم بهش ؟ و اگر انکار کنه هم که هیچی .. لطفا نگید بیخیال شو چون باید و میخوام بگم بهش پس فقط بگید چطور باید اینکارو کنم ؟ مشکل من اینه که اون خیلی حاضر جوابه و من خیلی مظلوم  ... راهش چیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2829
2828
2791
2779