2777
2789

کمخونی دارم چون پریودهام ده روزه هست

به نظرتون با قرص آهن چاق میشم؟

بدنم خیلی ضعیفه

قدم ۱۷۱

وزنم ۴۳

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

مولتی ویتامین بخور حداقل اشتهاتو ببره بالا 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زینک وویتامین ای چاق میکنه ولی ن در اون حد ک بخاد اینثد تغیر وزن پیدا کنی، شما باید بری دکتر تغذیه عزیزم خیلی کمبود وزن داری

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
از کدوما؟

فکر کنم جاش قرمزه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
از کدوما؟

کپسولن

قرص مولتی ویتامین ایرانی بخور خیلی خوبه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
زینک وویتامین ای چاق میکنه ولی ن در اون حد ک بخاد اینثد تغیر وزن پیدا کنی، شما باید بری دکتر تغذیه ع ...

رفتم گفت بدنت این شکلیه ارثی هست.

زودعصبی میشم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت