2777
2789

کمخونی دارم چون پریودهام ده روزه هست

به نظرتون با قرص آهن چاق میشم؟

بدنم خیلی ضعیفه

قدم ۱۷۱

وزنم ۴۳

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

مولتی ویتامین بخور حداقل اشتهاتو ببره بالا 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک وویتامین ای چاق میکنه ولی ن در اون حد ک بخاد اینثد تغیر وزن پیدا کنی، شما باید بری دکتر تغذیه عزیزم خیلی کمبود وزن داری

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
از کدوما؟

فکر کنم جاش قرمزه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
از کدوما؟

کپسولن

قرص مولتی ویتامین ایرانی بخور خیلی خوبه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
زینک وویتامین ای چاق میکنه ولی ن در اون حد ک بخاد اینثد تغیر وزن پیدا کنی، شما باید بری دکتر تغذیه ع ...

رفتم گفت بدنت این شکلیه ارثی هست.

زودعصبی میشم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت