2777
2789
عنوان

رابطه مامان بابام😶☹😂

6063 بازدید | 53 پست

عین این تازه عروس دومادان خیلی خوشحالم که انقد عاشقانه و خوشحالن اما خب دیگه زیادیشم  چندش اوره اصلا ی جوری میشم بابام خیلی  خود شو شیرین میکنه برا مامانم  بعصی اوقات واقعا ی جوری میشم اصن مثلا از الفاظ عروسک 😶   هلو☹  غنچه 😳و شاپرک و اینجور چیزا استفاده میکنه بااینکه دوتاشون ۵۰ سالشونه فک میکنم این چیزا رو بدارن تو خلوت خودشون بهتره مثلا امشب ی خانومه رو نشون دادم تو گوشیم  گفتم مامان ببین پقد شبیهته بابام میگه تو داری این هلو منو بااون مقایسه میونی اون چیه ناخن کوچیکه عروسکم هم نمیشه من اینجوری بودم☹😯 ۵ تا نوه دارنا 😅 پیش شوهدامون رعایت میکننا ولی پیش ما یهو میبینی قربون صدقه هم میرن ناز میکنن همو بوس میکنن اصن ی چی میگم ی چی میشنوینا😶

البته تو جوونیشون بابام مامانمو خیلی اذیت میکرد دفک میکتم میخواد بااینکارا جبران کنه گذشته رو  اما کاش تو خلوتشون باشه رومم نمیشه چیزی بگم بعضی وقتا از ته دل ارزو میکنم کاش شوهر منم اخلاقش مث بابام بود شوهرم خوبه ها ولی انقد احساسی نیس☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایدار باشن....................................................................................................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

گناه دارن خوب بذار راحت باشن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

فقط میتونم بگم 

جووون😂😂😂

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

خوبه که یاد میدن عشق و علاقه رو بهتون

خارج اینچیزا طبیعیه 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خیلی خوبه ک بابات اینقد مادرتو دوست داره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟