2777
2789
عنوان

کی اول گفت دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 86 پست
اون بود اما الان فقط خودم موندم انگار..

منم همینطور

الان خودمم و خودم...اون رفت

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه دیگه پسر... دختر باید عزت نفس داشته باشه

رابطه عزت نفس با پیشقدم شدن برای ابراز علاقه به کسی که دوستش داری چیه؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
دریچه اه نکش بیا سوار قایق شو تا دور شویم از این خاک غریب که در ان هیچ کسی نیس که در بیشه عشق قهرمان ...

موزش خوشمزه نبود ولی

اااه

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خخخخ بریزید دور این حرف های صد من یک غاز کلیشه ای قدیمی من گفتم و کاملا راضیم به جز خودم چندین کیس د ...

آره راست میگین حق با شماس، من به اشتباهم پی بردم😅🙏🙏 

ولی درکل شخصیت من اینطوریه، خیلی زیاد از حد مغرورم، خیلی جاها باعث مشکل شده برام😑

رابطه عزت نفس با پیشقدم شدن برای ابراز علاقه به کسی که دوستش داری چیه؟

من در جواب یه دوست دیگه مون هم گفتم، ایشون متذکر شدن، منم به اشتباهم پی بردم، 

بازم میگم این سبک شخصیتی منه و زیاد از حد مغرورم که متاسفانه صحیح هم نیست خانومی😘😘

شینگل پتو ینی شی شی هه؟

معنیشو نمیدونم ولی داییم خیلی اصرار داره که من شینگل پتو ام

اون یکی دیگه داییم بهم میگه وروجک اقای نجار حالا نجار نیس بابام

اون یکی دیگه ام میگه پترجن 

😂😂😂😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ما هنوز تو مراحل اولیه هستیم هنوز به عشق و عاشقی نرسیده ولی یه جورایی هم اون اومد جلو هم من

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
این مشروبه خواهر،🤣🤣 ☕این چاییه

نه اونا چایی لیوانیه غم و غصه رو میشوره

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
آره راست میگین حق با شماس، من به اشتباهم پی بردم😅🙏🙏  ولی درکل شخصیت من اینطوریه، خیلی زیاد ...

چه شخصیت جذابی دارید زودی میتونید. با مغزتون  تحلیل کنید و نظرتون رو عوض کنید 

مثل بعضیا هی پافشاری بیهوده نمیکنید 

منم مغرور بودم اتفاقا

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
نه اونا چایی لیوانیه غم و غصه رو میشوره

اره اسید بده بشوره ببره این حجم از غصه رو .....

اسید بدههههههههه اسید من خودمو میخوام بکشممممممم😭😭😭

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من در جواب یه دوست دیگه مون هم گفتم، ایشون متذکر شدن، منم به اشتباهم پی بردم،  بازم میگم این س ...

منم ،البته من چون باشخصیتم و احترام گذار همه فکر میکنن مغرورم ،وقتی باهام همکلام میشن میگن چقدر مهربون و دوستداشتنی هستی ،ولی از بیرون مغرور به نظر میرسم 

چه شخصیت جذابی دارید زودی میتونید. با مغزتون  تحلیل کنید و نظرتون رو عوض کنید  مثل بعضیا ...

خیلی خیلی خیلی بده، اونم درحالیکه آدم به شدت احساساتی هستم، واقعا اذیت کننده اس🙁