2777
2789
عنوان

کی اول گفت دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم همسرم اول گفت دوست دارم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

۷سال پیش....

یادم نمیاد واقعا😐

بزار بپرسم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

همسرمن از اون دهه شصتی هاییی بودم که نگاه به پسر نمیکردم با همسرم ی سال رفیق بودم ولی مامانم در حریان بود بعد نگاش نمیکردم سرم پایین بود همش هی میگفت بابا به چشم برادری حداقل ی بار نگام کن😐😂بعد من بگم دوست دارم عاااااشقش بودما ولی میکفتم بعد خطبه بهش عشق میورزم.ولی اون میگفت قبلش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

معلومه دیگه پسر... دختر باید عزت نفس داشته باشه

خخخخ بریزید دور این حرف های صد من یک غاز کلیشه ای قدیمی من گفتم و کاملا راضیم به جز خودم چندین کیس دیگه هم میشناسم

عزت نفس بسیار متفاوته

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
منم چایی پخش میکنم😂 🥃🥃🥃🥃

به من چای بده لطفا 

نشسته ام به در نگاه می کنم 🤧

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...