2821
2789

نمیدونم مرض دارن دختر مردمو بدبخت می کنند خوب از اول چشت درآد برو پی همون هرزه ها زن و بچه میخوای چیکار 😒😒😒

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم مشکل از زن صیغه ای نیست  مشکل از شوهر شماس  تهدید میکنه بچه را بده به دستش بگو طلا ...

دقیقا مشکل زنه اس باور کن اونقد ناز کرشمه آمد و کاری کرد ک مردا اونو بگیره اندازه مرد مقصره

جواب ابلهان خاموشیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا هیچی از شدت گریه سردرد دارم نمیتونم توضیح بدم 

مشکل اصلی تون رو اگه تاپیک هاتون رو دید راحت میشه فهمید .همسرتون هیچ علاقه ای بهتون نداره و با خیانت و سردی و کتک نشون میده رفتارشو 

.پایان
مشکل اصلیتون چی بوده ک رفته زن گرفته ؟

هرچیم بوده نباید این کار کثیفو انجام میداده 

انسانیت کجا رفته

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

چقد بد  قبل از هر اقدامی  درست بشین فکر کن بعدا پشیمون نشی

الان وینجا جاش نیست برادر اعلام حضور نکن.ولی حرفتون درسته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

حالا این وسط گیر ب سگ ندین میاد تو تاپیک پی پی میکنه از من گفتن بود 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
خدا سگش کنه

هزااااار  رحمت به سگ

از سگ کمتر هست

سگ وفاداره

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
چرا کجا کم گذاشتی؟

بنظرم کم گزشتن نیست 

مردحریص هستش

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز