2777
2789

لطفا اگر اطلاعاتی دارین کمک کنین خیلی دردم شدید شده یکسال پیش دکتر رفتم و دکتر گفت طبیعیه و مشکلی نددری کسی اینجا هست مثل من باشه؟

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم مثل تو هستم،دکترم رفتم سونو دادم چیزی نشون نداد،ولی درد میکنه البته بیشتر سمت راستی،تو توی اقدامی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
کیست نداری؟

نمیدونم یک سال پیش دردش وحشتناک شد دکتر گفت کیست ترکیده و مشکلی نیست ولی هر ماه درد میگیره

دقیقا منم مثل تو هستم،دکترم رفتم سونو دادم چیزی نشون نداد،ولی درد میکنه البته بیشتر سمت راستی،تو توی ...

من دو ساله درد میگیره الان یک ماهه اقدامم ماه قبل که اقدام بودم دردش وحشتناک بود شبا منو از خواب میپروند

من دو ساله درد میگیره الان یک ماهه اقدامم ماه قبل که اقدام بودم دردش وحشتناک بود شبا منو از خواب میپ ...

تو خود خود منی ها،هرچی گفتی حتی عدد ماه وسال منم هستم،نمیدونم چرا اینجوریه واقعا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تو خود خود منی ها،هرچی گفتی حتی عدد ماه وسال منم هستم،نمیدونم چرا اینجوریه واقعا

وا واقعا؟

چه جالب😂😂😂

برا من سمت چپه

منم دکتر گفته چیزی نیست ولی میگم دوباره برم چون خیلی شدید شده

وا واقعا؟ چه جالب😂😂😂 برا من سمت چپه منم دکتر گفته چیزی نیست ولی میگم دوباره برم چون خیلی شدید ...

اره برو منم باید برم