2777
2789
عنوان

رقص چاقو ی لحظه بیایین

124 بازدید | 16 پست

برادر شوهرم میخوان عقد کنن جاریم خواهر نداره خواهرشوهرم ندارم من رقص چاقو برم زشته؟؟ خیلی دلم میخواد ولی میگم شاید زشت باشه نظر شم چیه؟؟

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااا 😨😨😨😨😨

رقص چاقو چیه 😨😨😨😨😨

دختر نکنی اینکارو ضایع میشی بشین سنگین سره جات حتی اگه ازت خواستن بگو نه رووووم نمیشه 

نیوقتی وسط بزور درت بیارن هاااااا 😂😂😂😂

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
واااااااا 😨😨😨😨😨 رقص چاقو چیه 😨😨😨😨😨 دختر نکنی اینکارو ضایع میشی بشین سنگین سره جات حتی اگ ...

🤣🤣🤣🤣ن گفتم اول من برم ی ذره بعد بدم اون یکی جاریم🤗🤗 چون من نرم اون میره شب عروسیه منم شوهرمو ول نمیکرد کلا ول بود جلوش منم میخوام اینجا اول خودم برم

🤣🤣🤣🤣ن گفتم اول من برم ی ذره بعد بدم اون یکی جاریم🤗🤗 چون من نرم اون میره شب عروسیه منم شوهرمو و ...

اگه خودشون خواستن اشکال نداره تو با اون یکی جاریت برو 

منظورم اینه یهویی نری که بده ...

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
اگه خودشون خواستن اشکال نداره تو با اون یکی جاریت برو  منظورم اینه یهویی نری که بده ...

😁😁ن اونجوری نمیرم ولی امیدش به خدا دعا کنید من ناز آوردم بگن بیا یهو ولم نکنن برم😥😥

به اخلاق خودت بستگی داره  من باشم جلو جاری یه کم سنگین رفتار میکنم . چون هنوز معلوم نیست چی از ...

اونکه بله ن باهم دوستیم مشناسمش بخاطر همین گفتم قبلا باهم خیلی دوست بودیم الانم هستیم ولی کمتر

😁😁ن اونجوری نمیرم ولی امیدش به خدا دعا کنید من ناز آوردم بگن بیا یهو ولم نکنن برم😥😥

نه دیگه منتظر باش تا اومدن دنبالت پاشو قر بده بروووو 😆😆😆😆😆