سلام دوستان من هفته ۷ بارداری ام دکارم گفته فقط با سونو قلب پذیرش میکنم فعلا منتطرم تا سونو قلب سوالم اینه غیر فولیک تو ۳ماهه اول باید دیگه چی بخوریم؟؟بخاطر کرونا که بیرون نمیریم ویتامین دی نخوریم؟؟
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
من زایمان دومم هست یادمه سر پسرم تا ۳ماه فقط فولیک میخوردیم اما الان واقعا همه با کمبود ویتامین دی روبرو هستیم میخوام بدونم دکترای شما ویتامین دی واقعا ندادن بهتون ؟خودم قبل بارداری ۲۱ روز یک بار میخوردم اما الان میترسم سر خود عمل کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!