2777
2789

براشون فاتحه خوندم خداوند مهربان رحمتشون کنند

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معمولا برای اونایی که می‌شناختم میخوندم. 

اوایل که کرونا اومد پدربزرگم کرونا گرفتن و فوت کردن .چون من باردار بودم کسی چیزی بهم نگفت .دو هفته بعد از تولد دخترم بهم گفتن.

هنوز حسرتش به قلبمه.

اسم میت و پدر رو بگین بتونم دریغ نمیکنم.خدا رحمتشون کنه و همچنین اموات ما رو

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من می خونم با هزینه

عذرخواهی میکنم.بهتون برنخورده!چرا آدمهایی مثل شما که قاری هم هستین دوس دارین از همه چی فقط پول در بیارین.بحث چله و نماز و روزه میت و اینا با این نماز دورکعتی واقعا فرق میکنه.

عذرخواهی میکنم.بهتون برنخورده!چرا آدمهایی مثل شما که قاری هم هستین دوس دارین از همه چی فقط پول در بی ...

من نمی تونم در مورد بقیه آدمها صحبت کنم خودمو میگم چون هم وقت کم دارم وهم خسته هستم چون  نیازمالی دارم مجبورم بابت هر چی مبلغ بگیرم و نماز میت حتما باید آداب خاص اجرا بشه 

من نمی تونم در مورد بقیه آدمها صحبت کنم خودمو میگم چون هم وقت کم دارم وهم خسته هستم چون  نیازما ...

دایی من فرد معتقدی هستن .ایشون این نماز رو بآ آداب به ما یاد دادن و گفتن برای هر کسی که تونستین دریغ نکنین.بیشترین ثوابش به خودتون میرسه

من معمولا برای اونایی که می‌شناختم میخوندم.  اوایل که کرونا اومد پدربزرگم کرونا گرفتن و فوت کر ...

ممنونم لطف میکنین اگه بخونین 

اسم میت صدیقه نوری فرزند بهرام امروز خاکسپاریشون بود ادم فوق العاده خوبی بودن

ممنونم لطف میکنین اگه بخونین  اسم میت صدیقه نوری فرزند بهرام امروز خاکسپاریشون بود ادم فوق الع ...

صدیقه بنت بهرام

خدا رحمتشون کنه و به شما هم خیر عطا کنه