2777
2789

بچه ها میخوام موهامو روشن کنم، مثلا کرم رنگ، یه جای مطمئن میخوام که کارش خوب باشه و موهامو نسوزونه، ولی خیلی گرون قیمت هم نباشه، متوسط باشه قیمتش و به رنگی که من میخوام اهمیت بده، خود سر هرچی خودش میخواد در نیاره

اگه میشناسید لطفا معرفی کنید بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آرایشگر ها هم پرو شدن جایی هم برو بهداشت رعایت کنن من چند روز پیش مجبور شدم آرایشگاه برم اصلا اونجا نمیرم رفتم ماسک نزده اصلاح کرد بعد اون احساس تنگی نفس میکنم گلو درد دارم سر درد ...خدا ازش نگذره

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
الان چقدره اصلا؟ از وقتی کرونا اومده نرفتم، آخرینبار 900 دادم

نميدونم بستگي به موهات داره من ي جارو ميشناسم

لايت خفن ووو ٢٧٠٠ميگيره

رنگ معمولي و نميدونم

اما انقدرررر خوب رنگ ميكنه كه نگممم برات

ميفرستم پيجشو برو بپرس

بعضی آرایشگر ها هم پرو شدن جایی هم برو بهداشت رعایت کنن من چند روز پیش مجبور شدم آرایشگاه برم اصلا ا ...

آخی عزیزم، چه جای خطرناکی، باید همون موقع می اومدی بیرون

انشاالله چیزی نشده