2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن چه جوری خونه تکونی میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست
از ۲۰ ماهگی شروع کردم از جیش گرفتم.

دخترمنم الان 20ماهشه شب ها اصلا جیش نمیکنه رو تشکش روزها زیاد خبر نمیکنه بعضی وقت ها میگه بعضی وقت ها هم خوب جیش میکنه خبرمیکنه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
من 4تابچه دارم دوروزه خونه تکونی شروع کردم ولی بابدبختی دوتابچه اخرم کوچیک هستن یکی 20ماهه یکی 4ماهه ...

خدا صبر ایوب بهت بده عزیزم.من تو این یکی موندم نمیتونم از پسش بر بیام تو ۴ تا دوتاهم کوچیک .خدا برات نگهشون داره.حالا شوهرت کمکت میکنه زیاد دست تنها نیستی

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی سخته بیشتر فرش هام جیشی شدن از بس شاش کردن

منم بعد تولد یک سالگی دخترم میخواستم از پوشک بگیرمش همه جا جیش کرد آخر هم نگفت منم باز پوشک بستم فرش هارو هم دادم بیرون شستن میخوام بعد عید باز شروع کنم ببینم میگه یا نه

دخترم دنیامه
خدا صبر ایوب بهت بده عزیزم.من تو این یکی موندم نمیتونم از پسش بر بیام تو ۴ تا دوتاهم کوچیک .خدا برات ...

البته از نظر من هر4تا کوچیکن دختر بزرگم 10سالشه ولی مشکل ذهنی داره پسرم 7سالشه خیلی شلوغ کاره وشلخته تازه به درس هاش هم برسم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
دختر من جمله نمیگه اما همه کلماتو میگه.دختر شما جمله ام میگه کامل حرف میزنه؟؟

اوووف ی چیزی شده که نگو...درمیاد جوابتم میده بعد دوهفته از تولد دوسالگی ش جمله گفت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
دختر من تازه ۲۱ ماهه شده کلمه میگه اما جمله نه .و اصلا جیش نمیگه همش پوشک می بندم.شما از چن ماهگی شر ...

من بیست ماهگی از شیر گرفتم...ببین همه چی بستگی به بچت دارع..من ی بار23ماهگی شروع کردم همه جارو کثیف کرد و آخرم نگفت الان دوسال چهارماهشه دارم میگیرم واقعا فهمش با اون موقع زمین تا آسمون فرق کرده...از الان شروع کن کم کم ببرش دستشویی تا اونموقع آمادگی پیدا کنه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم