2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن چه جوری خونه تکونی میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست
چ خوب...البته دختر من بعد دوسالگیش ب حرف افتاد اون موقع حرف نمیزد

دختر من جمله نمیگه اما همه کلماتو میگه.دختر شما جمله ام میگه کامل حرف میزنه؟؟

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

مال من ۵ ماهس تازه ب این نتیجه رسیدم ک واقعا نیازی ب تمیز کردن کابینت ها نیست و تمیزن😂😂😂😂

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من ۵ ماهس تازه ب این نتیجه رسیدم ک واقعا نیازی ب تمیز کردن کابینت ها نیست و تمیزن😂😂😂😂

منم خیلی وقتا به این نتایج میرسم🤣🤣🤣🤣

به راحتی دوتا دارم درسم می‌خونم ولی برنامه ریزه خوبیم

تو واقعن مادر نمونه ای.چه جوری به ما هم بگو یاد بگیریم.بچه هات بزرگن؟؟

من 4تابچه دارم دوروزه خونه تکونی شروع کردم ولی بابدبختی دوتابچه اخرم کوچیک هستن یکی 20ماهه یکی 4ماهه از یه طرف کوچیکه گریه میکنه از یه طرف بزرگه دیوانه شدم امروز دوتافرش شستیم باشوهرم 3تافرش دیگه مونده

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
دختر من تازه ۲۱ ماهه شده کلمه میگه اما جمله نه .و اصلا جیش نمیگه همش پوشک می بندم.شما از چن ماهگی شر ...

از ۲۰ ماهگی شروع کردم از جیش گرفتم.