2821
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 47 پست
من حوصله ۷ سال درس خوندن بدون حقوق رو ندارم🤦🏻‍♀️

حالا قبول شدی؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

من وقتی کنکور داشتم رفتم پیش دکتر خیلی استرس داشتم دکتر گفت واسه یه خانم پزشکی شغل خوبی نیست بعدم ...

خوشبحالت که استرس داری

من خیلی بیخیالم😞دلم میخواد یه کوچولو هم که شده استرس داشته باشم

اخه تو ایران خیلی بحث علاقه (بجز تو رشته های تاپ) مطرح نیست

اتفاقا من فک میکنم الان همه چیز عوض شده . الان چیزی که خیلی اهمیت داره مهارته نه صرفا تحصیلات. شما میتونی اشپز خیلی خوبی باشی و‌با یه پیج اینستا از خیلی از دکترا درامدت بهتر باشه. میتونی خباط باشی عالی باشه درامدت. طراح دکوراسیون باشی یا خیلی چیزای دیگه. 

اگه درآمد خیلی مهمه که پزشکی و اینا عالیه پس  ولی شخصا به حقوق معلمی راضیم... استاد دانشگاهم خ ...

اره درامد برام خیلی مهمه

استاد دانشگاه شدن کلی تلاش میخواد👌🏻

اتفاقا من فک میکنم الان همه چیز عوض شده . الان چیزی که خیلی اهمیت داره مهارته نه صرفا تحصیلات. شما م ...

تا حدودی قبولتون دارم ولی آیا فارغ التحصیلای دانشگاهی مثل شریف مهارتشون کمه که خیلی هاشون بیکارن

مهندس های صنایع چطور که بخاطر تحریم و خوابیدن صنعت کشور بیکارن😞؟