2777
2789
عنوان

رشته مهندسی صنایع غذایی خوبه ؟

423 بازدید | 7 پست

دقیقا کارشون چیه ؟ساعات کاری و مهم تر از همه درآمدشون به چه صورته ؟

آشنا داشته باشیم که ما رو ببره سر کار چی ؟

ممنون میشم کلی راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من که شنیدم خوبه کار هم توی کارخونه ها میگیرن . الان اگه به کانال های کاریابی سر بزنی متوجه میشی که لازم دارن . بیشت روی نمره و معدل متمرکز میشن برای کارا و اینکه چقد تو عمل بلدی کار کنی . درآمدشو اطلاع ندارم .

کارشون کنترل کیفیت مواد غذاییه اگه سابقه داشته باشی میشی مدیر تولید.ساعت کاریشم چون تو کارخونس زیاده هشت نه ساعت مگه تو کارگاه باشه که سه روز در هفته باشه.حقوقشم اولاش مثل کارگراس و پایه حقوق بعدش زیاد میشه ولی دقیق نمیدونم چکار.کار پیدا کردنشم همش پارتیه مگع اینکه سمت رباط کریم باشی که بدون سابقه میگیرن بعضیاشون

زنگ بزنید همه میگن حداقل دو سال سابقه کار

هستن جاهایی که سابقه مهم نباشه . برای کارآموزی هرجا رفتین خودتونو نشون بدین که چقدر کار بلدین همونجا احتمالا قبولتون میکنن