2777
2789
عنوان

احتمال خطای بیبی چک مثبت

1271 بازدید | 18 پست

سلام من 3 4 روز بعد پریودم رابطه محافظت نشده داشتم و از یکی دو هفته بعدش یه سری علایم مثل کمردرد و هر از گاهی دل درد و یکم حالت تهوع اومد سراغم بیبی چک زدم یه خط خیلی کم رنگ افتاد فردا صبحش باز تکرار کردم و یه خط خیلی کمرنگ داشت ولی رفتم آزمایش دادم منفی بود و بتام 2 بود. البته نزدیک به 10 روز هم به پریودم مونده بود. دو سه روز بعد آزمایشم دوباره بیبی چک زدم منفی شد.

الان همچنان دل درد دارم و خیلی هم خواب آلودم همش. به نظرتون معنی اینا چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلقین نیس؟  عزیزم صبر کن تا موعدت  چقد زود رفتی واسه بی بی چک و آزمایش  بعد موعد ا ...

نمی دونم. من برای بارداری اقدام نکردم و چون فکر نمیکردم خطری تو اون دوره باشه بدون محافظت بوده واسه همین احتمال اینکه تلقین باشه بعیده ولی خوب از روزی که این علائم اومده سراغم خیلی فکرم درگیر شده و استرس دارم

نمی دونم. من برای بارداری اقدام نکردم و چون فکر نمیکردم خطری تو اون دوره باشه بدون محافظت بوده واسه ...

آخه سه چهار روز بعد پریود روزای تخمک گداریه عزیزم 

باید بیخیال باشی 

هر چی خیره برات پیش بیاد الهی

پس وقتی آزمایشم منفی بوده مطمئنا باردار نیستم دیگه. هی خودمم همینو به خودم میگم باز شک میاد تو دلم

نه عزیزم من یه هفته قبل پریودم آزمایش دادم مثبت شد.نگران نباش.

تولد ستیا جونم❤