2777
2789
عنوان

کی مث منه؟! چرا اینجوریم اخه😑😒

162 بازدید | 26 پست

من میدونما باید با رلم کات کنما ولی نمیتونم چرا؟ دلایل کات👇🏻

1.اصرار خانوادم بر کات

2 اخلاقش خیلی گنده 

3.از اول رابطه چیزی نشده چیری نگفته میزد به سیم اخر عصبی میشد هنوزم که هنوزه اینجوریه 

4. بد دهن و فحشیه

5.وقتی قهره یا عصبیه یادش میره یه قولایی داده گفته بهم میرسیم ولی میگه به من چ؟ برو به شوهرت بگو به من چ هر کاری خواستی بکن! ولی وقتی حالش خوبه میگه تو فقط مال منی و من شوهرتم😐

6.خیلی منحرفه وقتی واژه ناله میاد وسط فک میکنه ناله های مثبت 18☹️

7.سرد رفتاری میکنه به من که میرسه شارژ گوشیش کمه

8.میگه بعد ازدواج رابطه جنسی نداریم قرار نیس مث بقیه زن و شوهرا عمل کنیم اگه خودت اصرار کنی یکی دو بار انجام میدیم! 

در نتیجه خیلی غیر عادیه 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

چرا موندی پس

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باهاش موندی الان سواله برام واقعا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه طرف میگی اه و ناله هارو گثبت ۱۸ حساب میکنه 

از یه طرف میگه دو سه بار به اسرار تو رابطه جنسی داشته باشیم؟

ب درر ازدواج نمیخوره

اگه باهاش میگی میخندی عوکی ک هیچ بگو بخند

اگه نه ک جدا شو باوا 

دنیا دوروزه بزار خوش باشی

مورد۸

فازش چیه😐😐😐یا سنش خیلی کمه یا عقلش

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
یه طرف میگی اه و ناله هارو گثبت ۱۸ حساب میکنه  از یه طرف میگه دو سه بار به اسرار تو رابطه جنسی ...

اره دیقا یه بار میگه اه و ناله یه بار میگه من از رابطه جنسی خوشم نمیاد 

کلا مث آفتاب پرست رنگ عوض میکنه 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂