من 5 سال پیش به دلیل ترکیدن کیست همودراژیک عمل باز انجام دادم الان بعد از 5 سال باز رفتم سونو گفتن که یک کیست 5 سانتی متر در همون تخمدان هست که بین اندومتریوما و همودراژیک در تشخیص افتراقی هستند دکتر بهم دوفاستون و گل مغربی داده به نظرتون تاثیری دارن کیا این مشکل و داشتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احتمالا ایشون کبستشون ساده بوده ولی باز خدا کنه روی منم تاثیر داشته باشه
انشالله هیچگونه مشکلی نداشته باشی هیچ چیز نیست ک درمان نشه فقط ب خودت استرس نده ولی میدونم کلا دوفاستون کیست رو از بین میبره حتی بعضیا هستن ال دی هم میخورن ولی خب هر کیستی یک دارویی داره اگ دارو داده بت مطمعن باش رفع میشه تا اخر عمر ک نمیمونه کیست برات
انشالله هیچگونه مشکلی نداشته باشی هیچ چیز نیست ک درمان نشه فقط ب خودت استرس نده ولی میدونم کلا دوفاس ...
آخه میدونین من کلا 15 سالم بود که به خاطر کیست لعنتی عمل باز انجام دادم اون موقع 4 سانتی متر بود الان 5 سانتی متر دکتر اولش بهم قرص سیبل داد نتونستم بخورم حالم بد میشد بعد گفت همین دوفاستون رو مصرف کن ببینم چه نتیجه ای میگیری