2777
2789

دخترمن سن بلوع و موهای زائدپاهاش و دستاش باموبر گفنم شیو کننه .

روم نمیشه و نمیدونم چطور بکم که اون قسمت.....روهم شیو کنه 

ب نظرتون چی کارکنم میترسم اذیت بشه 

راهکارشماها چیه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

خودش میکنه تو نگران نباش

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا روت بشه عین مامان بزرگهامون رفتار نکن  با لبخند و آرامش و ریلکس بهش بگو اندام خصوصیت ...

حس میکنم مادرخوبی نیستم 

واقعا نیستم نه کنترل اعصابم دارم نه رفتارم 

خدا ازباعث و یانیش نگذره انشالله 

توتموم کارا زندگیم بچه هام موندم نمیدونم اصلا چجور باید رفتارکنم 

خواهر منم یه دختر 13 ساله داره نمیذاره موهای دستاشو بزنه. متاسفم براش 

منم اولش مخالف بودم 

میدونی یکم ترس ک حس میکردم ی وقت بچه م به جشم کسی نیاد چون تو سن رشد و سینه هاش درومده و این چیزا من نیترسونه که چشم بد دنبالش باشه و نگاهش کنه  

اره باید چند باری شیو کنه موهاش زبر شه وگرنعه لیزر جواب نمیده من ۱۴ ۱۵ سالگی لیزر کزدم

الانم میری ؟ 

از این اپیلیدی هایی که واسه حمومن بگیر من دارم می رم حموم زیر اب موهای همه جامو می کنم دردش کمتر مار ...

درد نداره ؟