2777
2789
خوب نمیشه چطور باطرف اشنابشیم پسرالاشی میخان چندماه یاسال باشن بعدش پیشنهادبدن

خب باید جاهای خوب رفت وامد کنی تو اجتماع باشی یه شخص خوب وپیدا کنی همینجوری باهر ادمی نه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شانس ندارم کلن با کسی نزدیک دو ساله در ارتباطم پسر خوبیه ولی میگه من تا خودم جم کنم ده سال باید ...

همه چی به‌قسمته.عجله‌نداشته باش‌ فعلا با این درسو‌دانشگاه خودتو مشغول کن‌به وقتش کرونا هم‌میییرههههه خواستگارم‌میااااد☺😚

من شانس ندارم کلن با کسی نزدیک دو ساله در ارتباطم پسر خوبیه ولی میگه من تا خودم جم کنم ده سال باید ...

این فکر نکنم قصدش ازدواج بوده خیلی از خانم های اینجا خیلی سال به پای پسره نشتن ولی اخز گفته ما بدرد هم نمیخوزیم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من با شوهرم تو اینستا آشنا شدم و‌بعد ۵سال شناخت ازدواج کردیم البته هم شهری هم هستیم..فشار اقتصادی زی ...

چه جالب .میشه تعریف کنید چجوری جذبش کردی بعد چه مدتی به حضوری کشوندین ینی چی گفتید .قرار باراول بعد چن وقت بود.منم شرایط مشابه شمام 😕هیچ بلدنیستم نمیدونم چیکارکنم فقط عکسش دیدم اون عکسم نخواست 😕😐

من جای شماباشم ولش میکنم اون داره بهانه میاره عمرت پای اون هدرنده

درموردش هم تاپیک زدم

واقعا پسر خوبیه ولی خب ایندم باهاش خیلی مبهمه

از طرفی من خونواده خوبی دارم الانم ک این مدلی گفتم والا از فامیل خاستگار دارم

اما من غریبه میخام ک ب جز چن تا از همکارای بابام غریبه هم نمیاد

اونم ب خاطر این اوضاعه چون بیرون نمیرم

خودم حس میکنم اگ دو سه سال صبر کنم موقعیت های بهتر از اون خاهم داشت

و اینکه کلن ی سری مشکلات اساسی داریم باهم

ک منو نگران میکنه از طرفی واقعا روم نمیشه بش بگم تموم کنیم خ شرایط سختیه...

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
چه جالب .میشه تعریف کنید چجوری جذبش کردی بعد چه مدتی به حضوری کشوندین ینی چی گفتید .قرار باراول بعد ...

خب اون موقع خیلی بچه بودیم.صحبتامون درمورد کنکورو درس و اینا‌بود‌ ۵ماه اینجوری حرف زدیم.بعدش‌ خودم بهش گفتم‌دوس‌دارم‌ببینمت.قرار بر این‌گذاشتیم که‌توی یه شهردیکه همو ببینیم.چون‌شهرمون کوچیکه وپدر هردوتامون آدمای‌شناخته شده ای‌هستن.بعدش‌که بعد ۵ماه دیدیم‌همو.همون شبش‌ ابراز علاقه کرد بهم‌.و‌رابطمون از دوستی‌ تبدبل شد به رابطه عاطفی‌.بعدم که من‌دانشگاه رفتم.دولتی قبول شدم‌اما چون دور میشدم‌ازش دانشگاه آزاد‌رفتم.اون صداقت منو تو رابطه دید همین‌باعث‌شد از هم‌دست نکشیم.بعدم‌ک‌سربازی رفتو و کار و خواستگاری اومد.

منم تواین شرایط گیرکردم دوساله بایکی دوست شدم ولی کارنداره اونم راه دوره .خیلی پسرخوبیه و دوسم داره اما ارتباطم کم کردم .حال روحیم خوب نیس .😕

خب اون موقع خیلی بچه بودیم.صحبتامون درمورد کنکورو درس و اینا‌بود‌ ۵ماه اینجوری حرف زدیم.بعدش‌ خودم ب ...

ای جان 😍انشالله خوشبخت باشی عزیزم.دقیقاا منم توشهر کوچیکم اونم توشهر کوچیک شهرهامون بینش 3تا یا4تا شهرکوچیک هس حدود 2ساعت 3ساعت راه .منم روراستم اهل دروغ نیسم .اون عکس منو نخواست چرا ؟ولی من عکسش دیدم به دلم نشست 😥من شانس ندارم والا .حدود ده روز یا نزدیک دوهفته میشه حرف میزنیم توتل .الان باهاش درباره چیا بحرفم .زیادم نیس چون سرکاره شبها ده میاد تا حدود 12 ومیخوابه .بعد اون چیزی ازم نمیپرسه کنجکاونیس برعکس من .ولی گرم و راحته  برخوردش ودرعین حال رسمی .مثلا توحرفاش بعد ده روز میگه لووس یا تنبل 😕یا اسممو بعد ده روز گف فلانی جان صبحت بخیر.بعد استیکر گل میده هرباریچیزی .امیدی هس ؟؟؟؟😅

خب اون موقع خیلی بچه بودیم.صحبتامون درمورد کنکورو درس و اینا‌بود‌ ۵ماه اینجوری حرف زدیم.بعدش‌ خودم ب ...

باراول چجوری بودی برخوردت طرزحرف زدنت .سنگین باشیم یاعادی .طرزلباس پوشیدن چجوری باشه تو ذوق طرف نخوره

کدوم اخلاقا؟😟

اینکه همش دارین پسرای مردم و ب راه های کج میکشین😂😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
ای جان 😍انشالله خوشبخت باشی عزیزم.دقیقاا منم توشهر کوچیکم اونم توشهر کوچیک شهرهامون بینش 3تا یا4تا ...

ایشالا که خیره عزیزم آدمارو نمیشه تو زمان کم‌شناخت بهش فرصت بده اگه قصدش آشنایی بیشترو‌و‌ازدواج‌و اینا باشه مسلما‌ تو کار هاش‌نشون میده.توعکس خودتو نده تا زمانی که نخواسته.‌.بهترین ها قسمتت گلم❤