2777
2789
باور کن خیلی میکنم اینکارارو  ینی سعی میکنم باشم  ولی واقعا کم میارم  ولی بازم تلا ...

عزیزم مطمئن باش اگر تلاش کنی که از ته وجودت عشق خدارو احساس کنی و برای خوشحالی بنده هاش انرژی بزاری اون خودش دستش و میزاره روی شونه ت و پا به پات میاد.

میدونم که بخوای حتما موفق میشی عزیزم

خواهش میکنم گلم کاری نکردم فقط تجربه مو از چند سال زندگی م بهت گفتم😘🌷

راستش منم خیلی وقتا زندگی بقیه رو با خودم مقایسه میکنم مخصوصا وقتی به مشکل یا سختی میخورم. یا مثلا ف ...

درسته 

همیشه به خودم میگم کسی که تو یه خانواده خوب حالا مالی نه ولی حداقل معنوی بزرگ شده که ارامش داشته پشتبان داشته راهنما داشته یه خانواده  در حد معمول حالا نه یچیز خیلی آرمانی،شرایط انسان خوب بودن براش خیلی راحتتره تا کسی که تو یه خانواده مراز تنش با یه پدر معتاد بی مسئولیت بی ادب و ..... 

گناه بجه های اونا چیه ؟مگه پدر مادر انتخابی بودن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئن باش اگر تلاش کنی که از ته وجودت عشق خدارو احساس کنی و برای خوشحالی بنده هاش انرژی بزاری ...

ممنونم واقعا ممنونم ازت 

چقدر خوبه که اگه تو دنیای واقعی یه دوست به درد بخور ندارم تو دنیای مجازی هستن 😘😘😘

من به فکر هر تغییری بودم شوهرم جلو وایساد یا پشت گوش انداخت یا اگرم انجام داد هزااار بار منت گذاشت&n ...

به نظرم با هر آدمی منطقی و با آرامش حرف بزنین تا حدودی اثر میزاره. بهش بگید لذتی نمیبرین از زندگی و شماهم نیاز به انگیزه دارین. البته بدون قهرو دعوا درکمال آرامش و به حالت دردو دل بگین. فکرکنم اثر بزاره.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...
خیلی سعی میکنم با این حرفا خودمو اروم‌کنم و انرژی بگیرم ولی نهایت یکی دو روزه  واقعیت اینکه من ...

این فکرای منفی رو نکنین. از همین امکاناتی که الان دارین استفاده کنین. چیزای کوچیکم میتونه باعث خوشحالیتون بشه. مثلا یه موزیک شاد گوش دادن و..

میدونی  واقعا یه چیزایی هست  که ادم برنامه ریزی میکنه یا رویا میبافه که بهشون برسه  م ...

چای خوردن کنار بقیه با ارزوهای  دست یافته لذت بیشتری داره یا ارزوهای ناکام مونده...

ممنونم واقعا ممنونم ازت  چقدر خوبه که اگه تو دنیای واقعی یه دوست به درد بخور ندارم تو دنیای مج ...

عزیزمی منم لذت میبرم از داشتن کلی دوست مهربون مجازی😘🌷 آره آخه خدا خیلی روی بنده هاش حساسه و عاشق تک تک شونه، اونوقت من میتونم به شما که اشرف مخلوقات شی بی تفاوت باشم؟

میدونی  واقعا یه چیزایی هست  که ادم برنامه ریزی میکنه یا رویا میبافه که بهشون برسه  م ...

چقد قشنگ توصیفش کردین درسته واقعا. از گذشته باید درس گرفت. واسه آینده برنامه ریزی کرد. ولی تو حال زندگی کرد.  

چقد قشنگ توصیفش کردین درسته واقعا. از گذشته باید درس گرفت. واسه آینده برنامه ریزی کرد. ولی تو حال زن ...

🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹 موفق باشی و شاددددد👍

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
نمیدونم حتی خودمو آماده کردم برای وقتی که بهش برسم طرف بمیره خدای نکرده اما حتی یک روز زندگی کردن با ...

دوست داشتن قشنگه ولی به نظرم اول از همه باید خودمونو دوس داشته باشیم. اینجوری در نظر بقیه هم دوست داشتنی تریم.

من عقد بودم ندرکش کاردانی بود و بعش گفتم برو دانشگاه لیسانس بگیر بدردت میخوره . ب بدبختی ثبت نامش کر ...

میدونم سخته ادم به چیزایی که میخواسته نرسه. ولی خیلیا نمیرسن. اگه همه آدما به هدفا و آرزوهاشون میرسیدن الان همه پولدار و موفق و همه چی تموم بودن. متاسفانه بعضی وقتا تلاش میکنی و نمیرسی. اینجاس که باید به فکر دلخوشیای دیگه باشین. یه هدفای دیگه ای در نظر بگیرین. هدفایی که میدونین قابل دسترسن. اینجوری احساس خوبی نسبت به خودتون دارین.

شوهر من وقتی با من ازدوام کرد فهنید نیشه خوب پوشید خوب خورد پس اندازم کرد. خودش میگع . ولی من با تما ...

خب الان سعی کنین بیشتر برای خودتون وقت بزارین. 

آخه جدیدا همه ی آدم ها میگن فقط خودم خوش باشم بقیه به من چه ولی یادشون میره که من با همه ی آدم های د ...

اره دقیقا به نظرم انسان بودن با وجود رابطه با آدمای دیگه هست که معنا پیدا میکنه.