2777
2789
عنوان

۴ ساله عفونت دارم همممه دارویی هم‌خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی هست؟ از کجا باید بگیرم؟

داروخونه شاید...من از ی خانومی ک خودش درست می‌کنه میگیرم.

ی شیاف هست کپسول مانند پنج شب قبل و بعد از پریود نمی‌ذاری بسته ب توان بدنت سه شب یا دو شب می‌ذاری و ب همون مقدار هم نمی‌ذاری.اولاش شدیدا عفونت میاد ازت فقط با آب یخ بشور خودتو بعد از پانزده روز خوب میشی ب شوهرتم ی دوره مترونیدازول بده

کاربری دوهزارم😒

لباس زیر با دمای شصت درجه بشور و زود زود عوض کن حتما نخی باشه و گشاد .بهداشت جنسی خ سفت رعایت کن . ب نظرم مکمل شرو کنی زیرنظر دکترت بدنت مقاوم میشه

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
من زخم ندارم که فریز کنم اصلا

از دود چای سبز استفاده کردی ؟ مانند اسپند باید بریزی روی زغال و دودش به خودت بدی . البته دود غلیظی داره اگه آلرژی داری استفاده نکن . باید تو حیاط انجام داد . هفته ای یکبار تا سه مرحله .

میخوای دکترم وقت بگیرم برات؟ دکتر سودابه بیوس تو قم و تهرانم هست دکتر ماماعه دانشگاه تهران تدریس میکنه طب سنتی هم داره چندین تا کتاب نوشته خیلیم سرش شلوغه از واردی 

حتی از یزدو کرمانم میان نوبت بگیرن شش ساعت رو راهن ک بیان پیش این از چهار صبح در مطبش نوبت میدن 

توسیه دکترم برای رفع هر عفونتی: آبزن چهار گل 

شیاف عسل طبیعی 

داروی آمادگی رحم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خوبه؟ یعنی جواب میده؟

همه اقوام ما به محض عفونت انجام میدن . بعدش خیلی ترشح زیاد میشه . 

از مادرت بپرس خواستی انجام بده . 

منم همینطور بودم دکتر گفت از لباس زیر استفاده نکن . بعد دستشویی با سشوار خشک کن . البته قبلش فریز کرده بودم