2777
2789
عنوان

خیانته با نه ؟

189 بازدید | 19 پست

از تاپیک قبلیم بچها یادم رفت بگم من با دست خودم کادو ها رو نگرفتم گذاشت دم در خونمون و رفت بابام اوردش تو 

بعد من فهمیدم از اونه 

از یه شهر دیگه س اون نمیتونستم پسم بفرستم حتی 

بعد تصمیم به کات داشتم با نامزدم از عصبانیت بهم خوردن تولد 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آره خیانته
4
26%
نه خیانت نیس
11
73%

نفهمیدم عزیزم مبهم نوشتی

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلیمو ببین عزیزم 

الان خوندمش،ببین عزیزم هیچ رابطه ای بدون دعوا و فحش و...نیست،اگه دو روز باهم قهر کردین نباید فوری به فکر اذیت کردنش اونم به این شیوه باشی،اگه بفهمه قضیه رو آتیش میگیره واقعا

اصلا ممکنه بدترین اتفاق بینتون بیفته و یه ماه هم قهر باشین باید صبور باشی و فورا تلافی نکنی

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
الان خوندمش،ببین عزیزم هیچ رابطه ای بدون دعوا و فحش و...نیست،اگه دو روز باهم قهر کردین نباید فوری به ...

بار اولش نبود اشتباه زیاد داشته منو تا مرز اضطراب استرس شدید برده و چندبار پنهانکاری و من گذشتم اون روزم من تصمیم بر کات گرفته بودم تا اینکه دیدم پیام تبریکو داده منصرف شدم مشاورم رفتم گفتن فعلا کات نکن باهاش 

نیومدش خونمونم اشتباه بزرگی بود 

شما تو نظر سنجی کدوم گزینه رو زدی ؟ خیانته یا نیس؟

بار اولش نبود اشتباه زیاد داشته منو تا مرز اضطراب استرس شدید برده و چندبار پنهانکاری و من گذشتم اون ...

زدم هست،ببین میخوام اینو بهت بگم زود عجله نکن یهو دیدی دعواتون بخاطر یه سوء تفاهم بوده و شما مثلا خدای نکرده یه کار اشتباهی انجام بدی

الان نمیشه گفت باز کردن کادو کار درستی بوده یا اشتباه در واقع هیچ کدومش

زدم هست،ببین میخوام اینو بهت بگم زود عجله نکن یهو دیدی دعواتون بخاطر یه سوء تفاهم بوده و شما مثلا خد ...

بله متوجه هستم میگید که عجول نباشم ولی واقعا اینکار من اونقد شدید هس که بشه برچسب خیانت بش زد ؟ 

بله متوجه هستم میگید که عجول نباشم ولی واقعا اینکار من اونقد شدید هس که بشه برچسب خیانت بش زد ؟  ...

با این فکر خودتو آزار نده،خب شما قصد بر کات کردن داشتین پس بهش فک نکن دیگه

با این فکر خودتو آزار نده،خب شما قصد بر کات کردن داشتین پس بهش فک نکن دیگه

بله کات شده میدونستمش اگه هم اون پیام تبریکو که به دستم نرسیده بود نمیدیدم قطعا کات میکردم 

فردای روز تولدم عکسو گذاشتم یعنی تا آخرشب منتظر اومدنش بودم نمیدونید چه فشار روانی رو تحمل کردم 

بله کات شده میدونستمش اگه هم اون پیام تبریکو که به دستم نرسیده بود نمیدیدم قطعا کات میکردم  فر ...

میفهممت عزیزم حالا که بهم برگشتین مراقب رابطتون باشید

شما جای نامزدم باشید این جریانو بفهمید حستون چیه ؟ با وجود کارای اون 

ناراحت میشم شدید حتی اگه خودم بدترین حرفا رو زده باشم یا مخفی کاری کرده باشم،بهتره این ماجرا رو فراموش کنی

قابل بخشش هست کارم ؟ 

به هیچ عنوان نگو بهش بعدا کوبیده میشه تو سرت

بله عزیزم

به هیچ عنوان نگو بهش بعدا کوبیده میشه تو سرت بله عزیزم

نه نمیگم انقدر بخشیدمش که الان خودش شرمندس واقعا هرکی جای من بود کات کرده بود تو تاپیکام هست 

یعنی شما هم باشی با وجود ناراحتی شدیدت میبخشی ؟