2777
2789
عنوان

به راهنمايى احتياج دارم

135 بازدید | 18 پست

بچه ها من اينستاى شوهر خواهرمو خودم ساختم رمز ايناشو دارم خواهرم بهم گفته هميشه چك كنم براش

امروز رفتم تو اينستاش ديدم يه دختره نوشته خاك تو سرت از بچت خجالت بكش

رفتم با اينستاى خودم به دختره پيغام دادم گفتم چى بهت گفته بود دختره گفت گفته جووون به سينه هات

بنظرتون به خواهرم بگم اين موضوعو يا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش میشد یجوری به خواهرشوهرت اخطار بدی 

ولی خواهرت  نمیفهمید

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نه بابا ، افراد زیادی یه جا پاشون میلغزه برای بعضیها رو‌میشه برای بعضیها مخفی میمونه ، زندگی خواهرت تلخی ننداز و شک به دل خواهرت ننداز 

ولی پیش دامادتون یه تیکه هایی بنداز یا حرفی بزن که خودش رو‌جمع کنه 

مثلا بگو میشه اینستای دیگران رو چک کرد ، من به راحتی میتونم همتون رو چک کنم و ...

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

نه عزیزم، فعلا نگو. اول به شوهر خواهرت غیر مستقیم یه جوری اخطار بده که حواسشو جمع کنه. یه جوری بهش بفهمون اگه جنبه شو نداری اینستاگرامتو پاک کن تا خودتو بیشتر از این ضایع نکردی. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

نه نگو اگه فقط در حد یه تیکه انداختن بوده یا کامنت بوده نگی بهتره 

تا جایی ک امکانش هست بهتره خواهرت رو حساس تر نکنی 

مگر اینکه خیانت علنی اتفاق بیفته

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤