2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون این ویژ گی ها رو داشت باهاش میموندین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو همسر منم داره بعلاوه چنتا خصلت بد و خوب دیگه 

من با همش کنار اومدم اما بعضی رفتاراش سردم کرده الان چند روزه بیخیالشم 😕 

مثلاً گاهی واسه خاطر یه چیز بی ارزش و مسخره حرفایی میزنه که نمی‌تونم هضمش کنم ... 

یا گاهی بی ادبی و بی احترامیاش گاهی بی معرفتیاش ... 

اما اینایی که گفتی اگه فقط همیناست اکیه 

در عین حال که خیلی به فکرمونه و دوستم داره با دوست داشتش محدوم میکنه تو زندگی

محدودت نکرده که 

حالا مثلا کار بیرون چه چیزخاصیه اره خاصه اگرکارت واقعاخاص باشه نه ازکله سحربری مثلا اپراتور تلفن چی شی تاعصر برای ۲تومن

بیخیال گلم زندگیتوبکن الان زندگی خوب کیمیاست

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

سخت شد نتونستم بگم عیب هاش بیشتره یا خوبی هاش. 

ولی در کل بچسب به زندگیت الان هر کسی رو نگاه کنی تو خانوادش یه مشکلی دارن حتی اونهایی که یه ظاهر خیلی خوشبختن تو خلوت خودشون یه چیزایی دارن که باعث بحث میشه و کلا هیچ کس نمیتونی پیدا کنی که شش دانگ تموم باشه شوهر تو هم در کنار ایرادهاش خیلی حسن های خوبی هم داره زندگیت رو حفظ کن و سعی کن هر وقت چیزی میخوای با خوشرویی ازش بخوای که در مقابلت نتونه نه بگه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
اینارو باید قبل ازدواج باهاش منطقی حلش میکردی  هنوزم دیر نیس با مشاوره میشه حلش کرد

قبل ازدواج که خب خیلی از رفتارهای الانشو متوجه نشدم ولی الان نمیاد مشاوره چون از نظرش زتدگیمون هیچ مشکلی نداره

هیچ کس کامل نیست اما محدودیت وحشتناک ترین چیز برای منه مثل اینکه بگی توی زندانم ولی زندان بانم خیلی ...

اره این حسو گاهی وقتا دارم ولی نه درحد زندانی .انگار همیشه مراقبمه .خستم میکنه