2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان شیری،واسه بچه هاتون انجام دادید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4217 بازدید | 71 پست
۴سالشه جای دیگه نبردم فقط انروز زنگ زدم کلینیک تیک کشیدن گفت دونه ۱۲۰

اهااینجاکشیدن میگن ۸۰ تا۱۰۰ مال منم ۴ سالش هنوزنشده ولی دردنداره همه دندوناش خرابن خیلی افتضاح شدجلوییاش که همش اب شدن 

اهااینجاکشیدن میگن ۸۰ تا۱۰۰ مال منم ۴ سالش هنوزنشده ولی دردنداره همه دندوناش خرابن خیلی افتضاح شدجلو ...

دقیقا دختره منم همینجوره جلویا صاف شده کرسیای پایین ۶تاش خرابه ولی کرسیا بالا ۶تا سالمه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااینجاکشیدن میگن ۸۰ تا۱۰۰ مال منم ۴ سالش هنوزنشده ولی دردنداره همه دندوناش خرابن خیلی افتضاح شدجلو ...

جلویارو میکشی ؟چون دختره منم جلویاش دردنمیکنه میگم نکشیمشون الکی بزارم خودشون بیافته

دقیقا دختره منم همینجوره جلویا صاف شده کرسیای پایین ۶تاش خرابه ولی کرسیا بالا ۶تا سالمه

وای اره مال ماهم همینه بخدا دلم کبابه براش همش چرک میکنه دندون جلوییاش  ولی خب اوضاع مالی هم خیلی ماروتودرست کردن دندوناش عقب انداخت

جلویارو میکشی ؟چون دختره منم جلویاش دردنمیکنه میگم نکشیمشون الکی بزارم خودشون بیافته

بری اونجامعاینه مبکنن میگن حتمابکش ولی خب من گفتم فعلا نمیکشم تادردنمبکنه بزارهمی کرسی هاشودرست کنم بتونه غذابخوره فعلا 

بری اونجامعاینه مبکنن میگن حتمابکش ولی خب من گفتم فعلا نمیکشم تادردنمبکنه بزارهمی کرسی هاشودرست کنم ...

شماتاحالا کلینیک فردانرفتی خیلی معروفه که ازهمه جامیان اینجاقیمتاش لامصب خیلی خوبه کارایشم خدایی خوب بوده برامن گه چون ارتوهم کردم همونجا

وای اره مال ماهم همینه بخدا دلم کبابه براش همش چرک میکنه دندون جلوییاش  ولی خب اوضاع مالی هم خی ...

ماهم همینجور خواهر پول نداشتیم

بری اونجامعاینه مبکنن میگن حتمابکش ولی خب من گفتم فعلا نمیکشم تادردنمبکنه بزارهمی کرسی هاشودرست کنم ...

دخترت دندونای کرسیش سوراخه یا ازبین رفته میناش؟

سلام همشهری خوبی عزیزم دخترتو بردی دندانپزشکی چی شد خوب بود؟

سلام همشهری خوبی عزیزم دخترتو بردی دندانپزشکی چی شد خوب بود؟

سلام مرسی شماخوبی عزیزجان  بله بردمش امروزساعت ۱۰ صبح خیلییی خوب بود خانم دکترش خیلی باهاش صحبت کرد تمام مدت درموردکارش صحبت میکرد یکیشو عصب کشی وپروروکش کرد ۴۵۰ وبقلیشو فقط ترمیم وپرکرد۱۵۰ تومن گرفت ۴شنبه هفته دیگم وقت گرفتم برادوتادیگه 

سلام مرسی شماخوبی عزیزجان  بله بردمش امروزساعت ۱۰ صبح خیلییی خوب بود خانم دکترش خیلی باهاش صحبت ...

مرسی گلم جواب دادی دخترم دندونش عفونت کرده فعلا دکتر چرک خشکن داد ،نگفت جلویارو بکشی؟نمیتونی از دهن دخترت داخل دهنش یه عکس بدی؟میخام ببینم چقدر شبیه دندونای دختره منه

مرسی گلم جواب دادی دخترم دندونش عفونت کرده فعلا دکتر چرک خشکن داد ،نگفت جلویارو بکشی؟نمیتونی از دهن ...

وای بخداالان خوابه امروز بعددندون پزشکی رفتیم خونه مامانم بادخترخاله هاش بازی کردن خیلی خسته بودزودخوابید این کالابگم هیچ دندون سالمی نداره هرطرف یکی عصب کشی میخوادیکی ترمیم وپرهم بالا هم پایین ۴تا دندون جلوهم کلاریختن ابسه هم کرده اینم چرک خوشکن داده ابسه هاش بخوابه گفت فعلا نکششون

وای بخداالان خوابه امروز بعددندون پزشکی رفتیم خونه مامانم بادخترخاله هاش بازی کردن خیلی خسته بودزودخ ...

بزار من عکس بزارم ببین ،یکم صبر کن الان میزارم

وای بخداالان خوابه امروز بعددندون پزشکی رفتیم خونه مامانم بادخترخاله هاش بازی کردن خیلی خسته بودزودخ ...

به نظر من که ببرین همین دندون پزشکی کا شون خدایی بد نیست قیمتشم نسبت به جاهای دیگه خوبه