2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد شیرخشکی کمک

32844 بازدید | 39 پست

سلام دختر خواهرم ۳ماهشه شیرخشک اپتامیل بهش میدادیم یبوست شد دکترشیرشو عوض کرد ببلاک کامفورت بهش داد ولی بازم یبوست داره چه شیرخشکی برای یبوست نوزاد خوبه 

همین ببلاک کامفورتو میدن

ببین بعد از شیر خشکش بهش آب میدی؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ببلاک کامفورتو میدن ببین بعد از شیر خشکش بهش آب میدی؟

باید بعد از هر بار شیر دهی، یکی دوتا ق چایخوری اب جوشیده سرد شده بدی که یبس نشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

کامفورت طرز تهیه ش فرق داره ها

رو دستورش میری جلو؟

نه چجوری هست ؟

روش نوشته

یادم نیست درست

ولی فرق میکرد، من واسه دخترم دکتر نوشت ولی نخورد