2777
2789
تو توستر ...با دستور هم میپزم نه پف میکنه ن خوب پخته میشه یاخام هست یا بیش از اندازع ترد

من یه مدت کیکام پف نمی کرد بعد فهمیدم که بکینگ  پودر خوب نبوده فله ای از عطاری خریده بودم بعد که یه بکینگ پودر قوطی مارک معتبر خریدم هیچ وقت خراب نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ تا تخم مرغو با وانیل و دو سوم لیوان شکر ۵ دقیقه با همزن بزن.... اگه همزن نداری با چنگال ولی ده دق ...

منم از رو دستور انجام میدم بلد نیستم عکس بزارم اما افتضاح شده کیکم 😭😭😭

چجوری بالاش خام نمیمونه؟

نه عزیزم. شعله پخش کن میذارم زیر قابلمه، با حرارت کم. حتما دمکنی باید بذاری، بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون تست میکنی که وسط کیک خام نباشه، اگه چیزی از مواد به خلال دندون نچسبید یعنی پخته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت