2777
2789
عنوان

تخت خواب جهازم

182 بازدید | 10 پست

حس میکنم شور بدشانسی رو دراوردم همیشه هرکارم دوتاکارمیشه تخت خواب سفارش دادم ازروی ژورنال برای جهازم حالا که اومده ا  رنگش کلا یه چیزدیگه اس  تازه دوتا کشوش کاااملا لنگه ب لنگه اس من همه چیم سفیده انقد اطرافیان گفتن تخت تواتاق میمونه قرارنیست ست  باسه بامبل،منم ترغیب شدم اون رنگی روبردارم رنگ ژورنال تقریبا ی رنگ ملایم نیلی بود رنگی که تحویل دادن سبزلجنی ،حالا بابامم اهل دعوا و حرف تند نیس زنگ زده اروم اروم میگه این رنگش فرق داره اونم میبینه ماارومیم نیگه همینجوریه بود وفلان الان خیلی ناراحتم  پول بده بعد اینجورشه 

وای هنوز استفاده نکردی پسش بده بنظرم اصن بگو نمیخوام

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نامزدت بزنگه بگه باید عوضش کنید 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
وای هنوز استفاده نکردی پسش بده بنظرم اصن بگو نمیخوام

بابا منم دقیقا همینو میخام منتها چک دادیم بهش یکمم نقد بابامم اصلااااا ادم دعوایی نیس بره متلا پافشاری کنه اونا هرچی میگن میگه اخت رنگش فرق داره

زنگ زد گفتنـ اون کشوهای تابه تارو عوض کنیداونم فقط در حد تغیرورنگ کشوهاقبول کردن

غلط کردن باید کلا عوض کنن برید اونجا دعوا کنید اگر بابات اهلش نیس بگو نامزدت بره

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..