2777
2789

چه واکنشی نشون میدید ؟ منظورم پیجای +۱۸ که عکسای لخت میذارن زنا . خیلی برام مهمه. من عقد نیستم هنوز . به نظرتون بهم بزنم ؟ 

میگم بدبخت هول لااقل پیچ فیک بزن کسی نبینه چ غلطی میکنی

فقط جان جدتون هی نگید خوش اومدی.دیر اومدی نخا زود بری و این چیزا.دوسال پیش عضو بودم گوشیمو عوض کردم رمزنداشتم الان دوباره اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي رك ميپرسم قضيه چيه حوصله سياست بازي و خودخوري ندارم

چجوری بپرسم ؟ خودم آدم بسته ای نیستم با دوست دختر داشتنش تو گذشته مشکلی ندارم یا حتی رابطه جنسی ‌بااینکه خودم نداشتم. ولی خیلی زیاد پیجای داغون فالو میکنه میترسم آدم هوس بازی باشه

منم اگه نامزد داشتم بدم میومد ولی بهش میگفتم که دیگه این پیج هارو دنبال نکنه😁

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
چجوری بپرسم ؟ خودم آدم بسته ای نیستم با دوست دختر داشتنش تو گذشته مشکلی ندارم یا حتی رابطه جنسی ‌باا ...

عزيزم برو بهش بگو جريان اينايي ك فالو كردي چيه؟؟؟من بعد ازدواج كنار نميام با اين قضيع

همينو بگو ببين چي ميگه

ببین عزیزم این همچین ا‌دمی 

این چیزارو میبینه بعد ازدواجم میبینه ، شما هم نمیتونی عوضش کنی شاید بگه باشه فالو نمیکنم ولی این دفعه با پیج فیک فالو میکنه 

پس ببین میتونی کنار بیای یانه اگه میتونی که هیچی نمیتونی بهم بزن 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
😂😂😂بیشتراقایون همینن منتها بعضیا فالو نمبکنن نگامیکنن 

پس مسئله ای نیست که جدی بگیرمش الان که نامزدم ؟ یا شک کنم بهش؟ میدونی میخوام الان که فقط صیغه ایم بفهمم که اگه مسئله جدی ایه ادامه ندم باهاش

ببین عزیزم این همچین ا‌دمی  این چیزارو میبینه بعد ازدواجم میبینه ، شما هم نمیتونی عوضش کنی شای ...

آره خودمم حس میکنم بهش بگم پنهون کاریو یادش دادم و میره اینسری با فیک ازین کارا میکنه 

پس مسئله ای نیست که جدی بگیرمش الان که نامزدم ؟ یا شک کنم بهش؟ میدونی میخوام الان که فقط صیغه ایم بف ...

عزیزم خودت میدونی اگه دختر حساسی هستی تمومش کن..ولی من مبگم ازالان گیرنده خب بنده خداهنوز ازدواج نکردی که توایران ۹۰ درصد پسرانگامیکنن ازبس که محدودبودن بدبختا😂😂

خدایاشکرت