2777
2789

من۲۰سالمه موهام پرپشته عیدعروسیمه موهام یکم بالاترازکمرمه.باتوجه ب اینک اطرافیانم موهاشونورنگ کردن وخودم دیدم چقدضررداره و موهاروخشک میکنه تصمیم دارم بجای رنگ موفقط تو۳شب یاازشامپواستفاده کنم یااسپری ولی نمیدونم کدومش بهتره تروخدااگ تجربه استفادشودارین بهم بگین واینک بنظرتون کدوم مارک بهتره.راستی رنگ موهام خرمایی تیره اس.کمکم کنین 🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو رنگ برای موهای دکلره شدست اسپری هم روی موی تیره زیاد مشخص نمیشه. مثل تافت هم هست موها رو چسبن ...

اخه دخترعموهام ازسامپورنگ استفاوه میکردن دوروزبعدش میشستن ولی دوس ندارم ازاونابپرسم چ مارکی فکرمیکنن چ خبریه

اسپري و شامپو رو موهاي شما جواب نميده عزيزم يا با رنگ موي طبيعيتون كه قطعا خيلي زيباست كنار بيايد يا رنگ موي خوب بزار عزيزم رنگ موي با كيفيت و بدون آمونياك مو رو خشك نميكنه فقط گرونه 

اسپري و شامپو رو موهاي شما جواب نميده عزيزم يا با رنگ موي طبيعيتون كه قطعا خيلي زيباست كنار بيايد يا ...

ینی شیرینیخوران و حنابندون و عروسی باموی خودم؟من چون خودم موهامودوسدارم بهشون ارزش قائلم موهامونمیخام رنگ کنم.بعدش این رنگ موهایی ک میگین قیمتشون چنده مثلا