2777
2789
عنوان

خانومای خوشتیپو خوشگل بیان😍

434 بازدید | 16 پست

ارایشگاه برا رنگ مو داخل تهران اگه رفتینو راضی بودین بهم بگین حدودی قیمتشم بگین که قیمتاش مناسب بوده یا بالا 

اگه ایدی اینستام بگین ممنون میشم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

من واسه عروسیم رفتم نازی اباد انقدر قشنگ شده بود همه انگشت به دهن شدن.دوماه بعد عروسیمون عید بود همه رفته بودن رنگ موهای منوگذاشته بودن.البته رنگارش رفته از اون سالن

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه عروسیم رفتم نازی اباد انقدر قشنگ شده بود همه انگشت به دهن شدن.دوماه بعد عروسیمون عید بود همه ...

اسم ارایشگاهو میگی و رنج قیمتیش چطوره

ونوس ارا خ خ خ خ خ 💩 هستن ولی

خخخ منو یاد یگانه ارا که تو خانی آباده انداخت موهات چقدر شد به نظرت قیمتاش بالا بود یا متوسط؟

ونوس ارا خ خ خ خ خ 💩 هستن ولی

منم دوسال پیش به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم اینجا 

موهام تا روی گوش بود شد۳۰۰ دکلره و رنگ

اما از برخوردشون حالم بد شد...جوری برخورد میکردن که...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم دوسال پیش به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم اینجا  موهام تا روی گوش بود شد۳۰۰ دکلره و رنگ ...

ببین فقط تیغ میزنن

روزی ک رفتم واسه رنگ مو گفت موهات بلنده ۵۰۰ دیگع بده من اینجوری😲.گفتم پریروز دیدی همینقدر بود یهو انقدر نشده که.دیگه انقدر  کل کل و ... اخر ارایش پاتختیمو  کنسل کرد چون رایگان بود واسم و ۳۰۰ تومن اضافه گرفت.روز عروسب هم انقدر لفتش داد تا امادم کرد.چند وقت پیش پیام داد که واسه سالگرد ازدواجت رو کل لاین ها ۵۰ درصد اف میخوره واست بیا.منم نوشتم حلالتون نمیکنم و انشالله خیر نبیبین انقدر اذیتم کردین

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
ببین فقط تیغ میزنن روزی ک رفتم واسه رنگ مو گفت موهات بلنده ۵۰۰ دیگع بده من اینجوری😲.گفتم پریروز دی ...

من نمیشناختمشون و صرفا بخاطر تعریف دوستم رفتم...اما برخوردا باعث شد اولین و آخرین بازم باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭