2777
2789
عنوان

نیاز به دلداریتون دارم❤

263 بازدید | 36 پست

خواهر دوست پسر قبلیم با اینکه میدونست من تو زندگی داداششم سعی کرد که دوست خودشو (که دوست دختر قبلی دوست پسرمم بود) باهاش آشتی بده چون دوس پسرم به دختره محل نمیداد دختره ام از دوستش که خاهر دوست پسرم بود کمک گرفت که آشتیشون بده 

دوست پسرم شاتای چند روز اول حرفش با خاهرشو برام فرستاد دیدم که دوس پسرم داشته در برابر حرفاش مقاومت میکرده ولی در نهایت حرفای خاهرش بعد دو هفته تلاش باعث شد که با من سرد بشه و با اون گرم

اینم بگم که قصدمون ازدواج بود و منم دختر خوب و  مظلومیم شر نیستم

این قضیه مال یه سال پیشه و الان به خاطر خیلی از دلایل خودم ازش جدا شدم

این ادما (خاهرش ) یه روزی جواب پس میدن؟هر موقع یادش میفتم قلبم میشکنه 💔💔💔

خیلیی تو دلم مونده گفتم برای شما هم بنویسم سبک شم😔

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن هرکس دلتو شکسته تاوان پس میده

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد 😙😙

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

خواهرش عملا فتنه س ...

بله در آینده چنان از همین عروسه بخوره که نفهمه از کجا خورده...دختره از خواهر دوس پسرتون سو استفاده کرده بعد که باهاش عروسی کنه تفم به روش نمیندازه

صلواتی برای ظهور

گلم میدونم سخته برات ولی برو خدارو شکرکن که بااین مرد دهن بینی ازدواج نکردی همین خاهردوست پسرت معلوم نبود بعدا چه دخالت هایی تو زندگیتون میکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من همیشه دربرابر ادمایی که ارامشمو بهم میزنن از خدا میخوام نه کمتر نه بیشتر همون اندازه ارامشو ازشون بگیره درمورد دوس پسرتم شاید حکمتی بوده خدا دوستداشته که قبل هر اتفاق جدی ازم هم جداشدین سعی کن به چیزای خوب فک کنی این اتفاقا تو زندگی ادمو پخته تر میکنه واسه بقیه زندگی

دوست پسرت هم بی تقصیر نبوده البته

اره عزیزم ولی تو این ماجرا از کسی که بیشتر از همه دلم شکست خاهرش بود که حتی یه سال گذشته و بازم هر موقع یادش میفتم ازش بدم میاد

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

اگه پسره دوست داشت پات میمدنو و البته اگه مرد بود نمونه های زیادی دیدیم که پسره با وجود مخالفت بقیه و معرفی افراد دیگه پای هشقشون موندن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗