2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می شناسمش    چی گفته به شما ؟

والا ان تي رفتم پيش كسي ديگه ،گفت الان زوده نميگم

انومالي رفتم پيش دليري انقدر بي حوصله بود يه كلمه حرف نزد،انگار مريض بود اصلا ،وسطاش هم  گوشيش زنگ خورد همش داشت حرف ميزد.حتي تو برگه نهً ضربان قلب و زده نهً تاريخ زايمان و زده،اخرش داشتم بلند ميشدم منشيش گفت دكتر جنسيت و هم ميگيد؟٢ ثانيه هم نشد ديد گفت دختره

نميدونم چرا همش دو دلم..احساس ميكنم دقت نكرد ،منم كلي لباس دخترونه خريدم ،داشتم پست ميخوندم ديدمً بعضي ها گفتن اشتباه گفته 

تو بهترين اتفاق زندگي مني
والا ان تي رفتم پيش كسي ديگه ،گفت الان زوده نميگم انومالي رفتم پيش دليري انقدر بي حوصله بود يه كلمه ...

قبلا خیلی  کارش  درست  بود  اما  جدیدا  فرق  کرده   شاید  تو ان تی اشتباه  بگه

خدایا عاشقتم 
اون ساختمون که ریزش کرده مال اون بوده همش با شهردار درگیره اعصابش خیلی خورده درست توجه نمیکنه شایدم ...

كدوم ساختمون ؟تو همون محل..واي اگه اشتباه گفته باشه چي

كدوم ساختمون ؟تو همون محل..واي اگه اشتباه گفته باشه چي

آره تو همون محل گودبرداری کردن یه ساختمون ریزش کرد همه جا نشون دادن فیلماش همه جا هست اون مال دلیری بود کلا اعصابش خورده اصلا تمرکز نداره 

آره تو همون محل گودبرداری کردن یه ساختمون ریزش کرد همه جا نشون دادن فیلماش همه جا هست اون مال دلیری ...

اهان ،منم احساس ميكنم اصلا تمركز نداشت .اصلا مثل هميشه نبود .بايد تا سونو ٣٠ هفته صبر كنم فكر كنم ك بازم برمً

شما هم جديدا رفتي پيشش ك ميدوني تمركز نداره؟

اهان ،منم احساس ميكنم اصلا تمركز نداشت .اصلا مثل هميشه نبود .بايد تا سونو ٣٠ هفته صبر كنم فكر كنم ك ...

رفتم پیش زنش بعد این هی میرفت تو اتاقش هی سراسیمه میومد بیرون هی میومد با استرس هی میرفت اصلا مریضاشو درست ویزیت نمیکرد کاملا معلوم بود تمرکز نداشت منشی ازش سئوال میپرسید نمیتونست جواب بده کلا مشکل بزرگی واسش درست شده برو پیش دکتر کتیبایی کارش عالیه