2777
2789
عنوان

چه عکس العملی نشون بدم مناسبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 40 پست
ببین خب اونم مریض بوده خودش دعوت نکرده عموشو  تازه حال خودش خوب نبود بعد شما باهاش دعوا کردی&n ...

من دعوا نکردم اون شروع کرد نق زدن ، بهش سوپ دادم شلغم دادم دارو شو دادم ...اونوقت سیگارمیکشه میگم نکش فحش میده به خانوادم ... دفاع کردم از خودم اومد بزنه کارد میوه خوری پیشش بود کیوی میخورداومدسمتم دعوا میکرد با دستاشم تکون میداد مچ دستمو بریداندازه یکس دوسانت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چ کار بدی کرده

احقه خودشم ... البته منکه خوشحال شدم ، راه پاش قطع شه آخه میاد میشینه نعشه میکنه اینجا وموادمیزنع و پر سروصداس و بیشعوره عموشم اگه شوهرمو معتاد کنه چی با ۳۳۰ سال سن مث بچه ۸ سالس

ب دعواتون میرزید

از نظر من اره ... باید با احترام میگفت من زنم حالش خوب نیس،حمیدجان برو خونه ۴ تا خواهرداری مادرتم همین کوچه بغله برو پیش اونا ... از کرج اومده بود تهران 

وای بیچاره عموش گناه داشته😩😩😩😩

حقش بود نفهمه عموشم نمیگه زنش جوونه معذب میشه ، اتاق ندارن ، خونه کوچیکه راحت نیس ، 

تازه  ازدواج کردن اصلا درک ندارن خانوادگی 

خوشحالی حالا؟

اره ، چون عموش یه آدم معتاد و بی هدف و بیشعوره ۴ روزه اینجاس شوهرم سرکار نرفته فقط باهم دیوونه بازی درمیارن فیلم میگیرن یابازی میکنن پینگ پنگ یا پاستور یا ... انگار از دوتاپسربچه شر و احمق مواظبت میکردم 

اره ، چون عموش یه آدم معتاد و بی هدف و بیشعوره ۴ روزه اینجاس شوهرم سرکار نرفته فقط باهم دیوونه بازی ...

با شوهرتم اینجوری حرف میزنی آیا؟ 

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
رفتارم بد بوده عزیزم خوب تقصیر شوهرت نبوده که اشکال نداره صبر کن خودتو لوس من بزار پیش قدم بشه بگو ه ...

باشه ، هرچند رفتاربدی نشون ندادم خودش گیرالکی دادتا دعوا شد ، منکه کم نداشتم براش تو مریضیش اونم باید یکم هواموداشته باشه بلاخرع

با شوهرتم اینجوری حرف میزنی آیا؟ 

نه به این تندی البته حقیقته مگه دروغه ... عموش بیکاره و مجرد این زن و زندگی داره غلط میکنه میاد ۴ روز زندگی مونومختل میکنه مگه اون خرجی مارومیده شوهرم نرفته بخاطرش ۴ روز سرکار ،

خخخخ ، زنگ زد به عموش گفت تو مث برادرمی اما اگه زنم بره جداشه تورو مقصر میدونه دیگه بیخبر نیا این هم ...

چقدر زشت!!!

وتقعا تعجب میکنم چطور روتون میشه کسی میاد خونتون اینجوری رفتار میکنید!

سر دیگران باهمسرتون دعوا نکنید .نمیشد ک بگه نیا .

منم باردارم ماه ۹ با این شکم گنده داداش نامحرم و مجردش سه هفته اس اومده خونه ما تاعیدم اینجاس ک بره سرکار .صبونه ناهار شام ولی چ کنم باشوهر بیچارم دعوا کنم ؟

داداششو بندازه بیرون؟

وقتی ننه باباش شعور ندارن دیگه کاری نمشه کرد