خوبه بنظرتون کم نیست؟ خار نداره این تاپیکا جواب بدید😑😍 چی کنم مادر شوهر ندارم دربارش بیام تاپیک بزنم براتون🙄
اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛) اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
هر سی سی ۱ و ۳۰۰ ایناست برای لب بیشتر از ۱ سی سی نزن ضایس
هر سی سی گرونتره و اینکه باید سه بار بزنم. یبار بری یه سی سی بزنی. هفته بعدش بری ترمیم. دو هفته بعدشم در صورت نیاز دوباره ترمیم. ممکنه با تزریق اول همش یا نصفش جذب شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه هفته پیش رفتم ۴ سی سی زدم خییلی ام راضی ام... برو حتما بزن ..خیلی خوبه
واقعااااا جدیییی مبارکه😍
میشه عکس بدی ببینم
اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛) اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
هر سی سی گرونتره و اینکه باید سه بار بزنم. یبار بری یه سی سی بزنی. هفته بعدش بری ترمیم. دو هفته بعدش ...
گونه ام اینجوریه یعنی؟ اگه ترمیم باشه نمتونم برم پس
بخدا بلد نیستم عکس بزارم... اینم بگم من دفعه چهارمه که رفتم زدم. هر سری که بزنی حداقل ۴۰ درصدش میپ ...
هزینش چقدر شد درکل؟