2777
2789
عنوان

مگه چی گفتم آخه...

117 بازدید | 3 پست

مادرشوهرم مبل خریدن رفتیم اونجا ببینیم و اینا بعد ی مدت من بغل مادرشوهرم نشسته بودم گفت خوبه گفتم آره خوبه سفتتر و محکمتر از مبلای منه...که یهو برادرشوهرم گفت بابا مبلای تو بالای بالا مبلای ما پایین..مبلای تو عالیه اصلا حرف نداره...بعد من جاخوردم و طبق معمول دست و پامو گم کردم نتونستم چیزی بگم..شوهرمم هیچ دفاعی نکرد..فقط گفتم نه منظور من این نبود خیلی خوبه که محکم باشه که...از اونوقت تا حالا دارم تو خودم میسوزم...آخه مگه من چیکار کردم بخودشون اجازه میدن اینطور بی احترامی کنن.به شوهرمم گفتم چرا تو چیزی نگفتی گفت نه حرف تو بد بود نه حرف اون که من چیزی بگم،اگه اینطوره چرا من اینقدرناراحتم الان 

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
بابا دخترخوب لازم نبود قیاس کنی فقط کافی بود بگی مبارکه به سلامتی استفاده کنین

درسته قیاس کردم ولی توهین نکردم یاکه بگم بده...درواقع تعریف کردم از مبلاش

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته قیاس کردم ولی توهین نکردم یاکه بگم بده...درواقع تعریف کردم از مبلاش

ببین عزیرم ناراحت نشیا ولی من یه زن دایی دارم هر چیز جدیدی که ما میخریم میگه وای اینو خواهرم برادرم یا خودم خریدیم ولی فلانش بهتر بوده گلاش درشت تر بوده جنسش نرم تر بوده و از این دست قیاسا و ماهم خیلی ناراحت میشیم تو دلمون از حرف زنداییمون شاید ایشون قصد بدی هم نداشته باشه ولی حرفشون خوب نیست 

من نمیدونم شاید برادرشم از چیزی ناراحت بوده ولی هر کی هر چیزی میخره فقط بگو مبارکه و نظر مثبت یا منفی نده 🌸

درخواست دوستی قبول نمیکنم