2777
2789
عنوان

عکس های جاهایی ک رفتم و غذا هایی ک تو افغانستان خوردم🇦🇫

| مشاهده متن کامل بحث + 25319 بازدید | 201 پست
نژاد تاجيك خيلي خوشگلن احتمالا تو هم چشات رنگيه

ممنون 

ن چشمام رنگی نیست 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
صحیح زندع باشید خواهر محترم،  مشهد اهان  خوب اول تاپیک بزنم بعد برم لینک بگیرم بیارم بزا ...

تو گوگل بزنید سایت اپلود فیلم رایگان بعد اونجا فیلم و اپلود کنید لینکشو کپی کنید بعد تاپیک بزنید لینک و بذارید 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل بزنید سایت اپلود فیلم رایگان بعد اونجا فیلم و اپلود کنید لینکشو کپی کنید بعد تاپیک بزنید لین ...

اهان 🙏 ممنون از راهنمایی تون، 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
من از  افغانستان فقط احمد شاه مسعود و ملکه حمیرا  رو میشناسم چقدر تاریخ معاصر افغانستان و ...

اره خیلی شبیهه

چتونه اینقدر ذوق کردین چند روز پیش یه کارگر افغانی میره تو یکی ازخونه های هم وطنمون واسه کندن چاه خانواده ایرانی اینقدر بهش محبت میکنن مرد خانواده واسه تهیه وسیله ای میره بیرون وقتی برمیکرده میبینه به افغانیه به زن ودختر هشت سالش تجاوز کرده ورفته حالا شما ذوق غذاهاشون رو بکنید نشنیدین تا حالا از کثافتکاریهای افغانی ها تو ایران حالا بذار بیان بیشتر هم میشه شاهکاراشون شما هم فاز نوع دوستیاون گل کنه

چتونه اینقدر ذوق کردین چند روز پیش یه کارگر افغانی میره تو یکی ازخونه های هم وطنمون واسه کندن چاه خا ...

خدا لعنت کنه اون سگ کثیف و ک همچین کاری کرده 

ولی آیا من ربطی ب اون دارم؟

چند سال پیش هم ی ایرانی ب ی دختر افغانستانی تجاوز کرد و بعد تیکه تیکه ش کرد پس منم بگم همه ایرانی ها بدن 

ی کم ادب داشته باشین