2777
2789
عنوان

تیز هوشان

366 بازدید | 43 پست

سلام دوستان ،اینجا کسی درمورد مدارس تیز هوشان اطلاعات داره ؟ چطوریه؟ خوبه؟ خیلی سخته؟ هزینه هاش زیاده ؟؟؟لطف کنید اگه میدونید راهنمایی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسبت ب مدارس دیگه سخته واقعا چون رقابت بین دانش آموزا به شدت زیاده معلماهم همه پر توقع یعنی اون روز انتخاب رشته یادمه چقدررررر بچه ها گریه میکردن تا برن رشته تجربی اما اولویت با معدل های بالابود

سلام. دختر من امسال آزمون داره. هزینه نداره و خیلی هم خوبه از لحاظ شرایط تحصیل و جو مدرسه.

خواهرای من همه تیزهوشان خوندند و خودم نمونه خوندم. البته مال خیلی سال پیش هست.

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

هزینه رو نمیدونم پدرم میده ولی کیفیت کلاساش خیلی بالاس، سطح علمی، انضباط شاگردا و پیگیری مدیر و ناظم و معلما خیلی بیشتر از مدارس معمولیه که من دیدم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
پسر منم میخونه میشه بگید دختر گلتون چه کتابی میخومه؟

دختر من الان کمپلکس رو تموم کرده.  و آزمونای قلمچی. باز از آخر اسفند ببینیم معلمش چی میگه. پسر شما چی میخونه؟ کدوم شخر هستید؟

سلام من خوندم  یک و دویست شهریه بود خیلی خوبه دیگه راحت دانشگاه قبول شدم  شغل هم میدن ب ...

بعد تموم شدن درس که شغل نمیدن...