2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین

202 بازدید | 20 پست

بیاین بگین ببینم کادوهاتون روگرفتید؟چیاگرفتین؟چیادادین؟مدیونین اگه فک کنین فضولم ها،زودباشین کادوهاتون رو روکنین،😍😍😍😍😍😍😍💝💝💝🎁🎁🎁🎁👄❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ضدحال باشما

ولی گناه دارن مردایی که نمیتونن واسه زنشون کادو بخرن

مردمو به جون هم نندازید

دیدم اینجا که خودشونو مقایسه کردن

حالا پز ندیم که چی گرفتیم به جایی برنمیخوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ست کیف چرم باکس گل قلب سوپرایز و قرتی بازیای کنارش فردا عصر میفرستم محل کارش اونم گوشی خریده برام ولی خودش نمیدونه ک میدونم😅😉😉

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

من نامزدم تازه رفته سربازی چند روزی بهم گفت جیبش خیلی خالیه و شرمنده اس که نمیتونه چیزی بخره

ولی امروز اومد پیشم دیدم یه شاخه گل داخل شیشه خریده با یه خرس کوچولو منم چون فکر میکردم هیچی نخریده چیزی نخریده بودم براش حالا روز مرد جبران میکنم ایشالله

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
نمیخوام ضدحال باشما ولی گناه دارن مردایی که نمیتونن واسه زنشون کادو بخرن مردمو به جون هم نندازید ...

دقیقا

جالبه خیلی ها هم فقط پز میدن یعنی کادویی درکار نبوده ولی برای پز میان یه چیزی میگن اونی که شوهرش دستش خالی بوده حسادت میکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

من روز زن ضد حال خوردم بددددد .هیچی برام نخرید برا تولدم ک چن ماه پیش بود فقط گل خرید قول داد برا ولنتاین جبران کنه ک امروز حتی تبریکم نگفت منم چیزی نگفتم البته پیش هم نبودیم احتمالا فردا میاد و منم هدیه کوچیک براش میخرم ولی بعید میدونم اون چیزی بگیره 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
دقیقا جالبه خیلی ها هم فقط پز میدن یعنی کادویی درکار نبوده ولی برای پز میان یه چیزی میگن اونی که شو ...

اره دیگه واقعا درست نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.