2777
2789
عنوان

چرا زندگیم اینجوری شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 50 پست
آخه روز زنم برام هیچی نگرفت.تولدم هیچی نگرفت

اشکال نداره اگه بهت پول میده خودت برای خودت بگیر یه جوری رفتار کن انگار برات مهم نیست باور کن این مناسبتها برای خوشحال بودنمونه اگه قراره ناراحت باشیم ارزشی نداره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ای کاش قبل اینکه زن بگیرن یه خرده با روحیه زن آشنا میشدن. ماکه طلا نمیخوایم با یه شاخه گل خوشحال میش ...

واقعا حالم گرفتس...کی طلا خواست یه تبریک خشک و خالی

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه روز زنم برام هیچی نگرفت.تولدم هیچی نگرفت

عزیزم 2 علت میتونه داشته باشه

یکی اینکه ما مادرها باااااید به پسرامون یاد بدیم که کطور با یه دختر و یا زن باید برخورد کنن و اونا چطور خوشحال میشن و..... (که خیلی ها اینکارو نمیکنن) 

دو اینکه مثل خانواده همسر من که هیچ وقت تو عمرشون نه تولد گرفتن، نه کادوی تولد و نه اصلا مناسبتی رو جشن گرفتن

وقتی وارد خانواده ما شد ودید که برای ما به خصوص تولد چقدر مهمه کم کم یاد گرفت و حتی الان روز تولد همدیگه به هم تبریک میگن و روز مادر کادو میگیرن برای مادرشون

شاید همسر شمام یاد نگرفته

عزیزم 2 علت میتونه داشته باشه یکی اینکه ما مادرها باااااید به پسرامون یاد بدیم که کطور با یه دختر و ...

دقیقا هیچ چیزی از یک خانوم بلد نیست که چطوری باید برخورد کنه تو خانوادش هم چنین چیزی نیست. من تولدش و روز مرد همیشه براش جشن میگیرم کلی هم خوش میگذره ولی روز زن و تولدم انگار کسی مرده هیچ کاری نمیکنه انگار اصلا چنین روزی نیست

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
دقیقا هیچ چیزی از یک خانوم بلد نیست که چطوری باید برخورد کنه تو خانوادش هم چنین چیزی نیست. من تولدش ...

خب بهش بگو با خوبی و آرامش

دوست دارم که برام ارزش قائل بشی، وقتی میبینم کادو نمیگیری و..... دلم میشکنه و......